Varhennettu kielenopetus – ekaluokan enkku haltuun

Tammikuusta 2020 alkaen ensimmäisen vieraan kielen opetus on aloitettu jo ensimmäisellä luokalla, pienillä kielimaistiaisilla. Opettajille on tarjottu VOPS-koulutuksia, joissa on harjoiteltu pienille kielen oppijoille sopivia menetelmiä, ja opettajien keskinäisiä tukiverkostoja on rakennettu yhdessä.

VOPS-matka jatkuu tänä keväänä uusilla koulutuksilla ja uusilla vinkeillä. Tarjolla on neljä maksutonta, teams-yhteydellä pidettävää tilaisuutta:

Vinkkejä varhennettuun kielenopetukseen -teemailtapäivä, joissa jaetaan kokemuksia tarinan avulla oppimisesta vieraan kielen opetuksessa ja vinkkejä englannin kielen ääntämisen opettamiseen. Kahdesta samansisältöisestä iltapäivästä voi valita itselle paremmin sopivan:

Ensimmäinen Vinkkejä varhennettuun kielenopetukseen on 14.4. klo 15-17 , ja toinen samansisältöinen koulutuskerta on 29.4. klo 14-16. Klikkaa sopivaa päivää ja ilmoittaudu!

28.4. klo 14-15 eTwinning-lähettiläs Tuire Kokko kertoo eTwinning -työkalusta, jonka avulla voi turvallisesti aloittaa yhteydenpidon toisten maiden oppilaiden kanssa. eTwinningissä ei ole maksuja, hakemuksia tai raportointia. Ilmoittaudu mukaan eTwinning – Kansainvälisyyttä kieltenopetukseen -tilaisuuteen tästä!

Count down pilots – landing -tilaisuus päättää Savonlinnan kielitutorhankkeen. Jos haluat osallistua katsaukseen kielitutortoiminnan onnistumisista ja tulevaisuuden suuntaviivoista, tule mukaan! Count down pilots – landing -tilaisuus on 17.5. klo 14-17.