Uuden rehtorin terveiset kesäyliopistolta

Olen aloittanut syyskuun puolessa välissä kesäyliopiston uutena rehtorina. Aiemmin olen toiminut opettajana ja vararehtorina kansanopistossa sekä rehtorina kansalaisopistossa. Vapaan sivistystyön kommervenkit ovat minulle tuttuja, mutta kesäyliopisto vapaan sivistystyönoppilaitoksista on minulle uusi haaste. Kesäyliopistojen vapaus toteuttaa koulutuksia rajattomista aiheista ja lähes millä toteutusmuodolla tahansa, on erittäin innostavaa. Meillä on asiantuntevat tekijät suunnittelemassa koulutuksia. Suunnittelemme ja toteutamme koulutuksia räätälöidysti yrityksille ja yhteisöille.

Savonlinnan kesäyliopistolla on vankat perinteet musiikkikoulutuksen ja opettajien täydennyskoulutuksen sekä avoimen yliopisto-opetuksen tarjonnassa. Näiden tarjontaa kehitetään ja kasvatetaan tulevina vuosina yhteistyössä Savonlinnan musiikkiakatemian, Nurmeksen kesäakatemian ja yliopistojen kanssa.

Olemme syksyn aikana avanneet keväälle uusia koulutuksia sekä verkko- että lähiopetuksena. Verkko-opetus järjestetään keväällä yhteistyössä Snellman-korkeakoulun kanssa. Otamme myös Jyväskylän kesäyliopiston tarjoamat ikääntyvien yliopiston verkkoluennot tarjontaamme ja historialuentosarja jatkuu teemalla ”Sotien välinen Suomi”.

Mikäli haluaisit jonkin tietyn koulutuksen tai kouluttajan Savonlinnaan tai sinulla itselläsi olisi halua kouluttaa, ota yhteyttä!

Hanna-Riikka Karjalainen

hanna-riikka.karjalainen@savonlinna.net
+358 44 3770 996