Työstressistä työniloon – koulutus auttaa!

Mietityttääkö työstressi, oma hyvinvointi ja työelämän monenlaiset vaatimukset? Haluatko tehdä muutoksia turvataksesi paremmin omaa työhyvinvointiasi ja jaksamistasi? Tule mukaan kokonaisvaltaiseen työhyvinvointi päivään, jossa pureudutaan sekä fyysiseen että psyykkiseen jaksamiseen työelämässä ja etsitään työn ja muun elämän tasapainoa.

Työhyvinvointipäivä toimisto- ja tukipalveluhenkilöstölle alkaa PhysioPilates-ohjaaja, fysioterapeutti Jaana Kotro opastuksella ergonomiaan ja kehon virkistämiseen istumatyöläisen työpäivän aikana. Lisäksi tarjolla on täsmävinkkejä niska-hartiaseudun huoltamiseen.

Iltapäivällä työpsykologi Anna Lohman auttaa löytämään ja käyttämään hyvän työelämän rakennuspalikoita. Lohmanin johdolla käydään läpi teoriaa ja käytännön tietoa työstressistä ja työhyvinvoinnista, ja etsitään oman jaksamisen tärkeimpiä kulmakiviä.

Työhyvinvointipäivä toteutetaan työpajatyyppisesti pienryhmässä. Tämä mahdollistaa syvemmän asioiden omaksumisen ja auttaa ratkaisemaan haasteita henkilökohtaisella tasolla. Menetelminä ovat tietoiskut, erilaiset harjoitukset ja yhteinen keskustelu reflektoiden. Päivän tavoitteita tukeva koulutuspaikka on Vilpunrannan kokoustila Savonlinnan kristillisellä opistolla.

Lue lisää Työhyvinvointipäivä toimisto- ja tukipalveluhenkilöstölle –koulutuksesta koulutuskalenteristamme.