Työhyvinvoinnin kehittäminen mielessä? Tule hakemaan sparrausapua!

Työhyvinvoinnin kysymyksiin pureutuva, työelämässä mukana oleville räätälöity Ergonetti-täydennyskoulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää työhyvinvoinnin osaamista ja samalla tehdä ohjatusti työpaikalle työhyvinvointiin liittyvä arviointi tai kehittämissuunnitelma. Koulutuksesta saa hyvät perustiedot ergonomista ja työkykyä ja työhyvinvointia tukevasta toiminnasta. Koulutus soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille toimialasta riippumatta. Mukaan voi tulla myös, vaikka mielessä ei olisi valmista kehittämiskohdetta tai tarvetta työpaikalta – harjoitustyöhön löytyy koulutuksessa aiheita ja tukea.

Yhdessä Itä-Suomen yliopiston kanssa toteutettavassa Ergontti-täydennyskoulutuksessa yhdistyy täydennyskoulutuksen yksilöllisyys ja avoimen yliopiston opinnot. Koulutus alkaa maaliskuun lopulla alkuorientaatiolla, josta saa hyvät eväät opiskelun sujuvaan etenemiseen. Avoimen yliopiston kurssia suoritetaan tutorin johdolla kesän aikana. Sen yhteydessä pidetään pienryhmätapaaminen, jossa kuulostellaan opiskelun etenemistä ja jaetaan näkemyksiä. Koulutuksen päätteeksi elokuussa pidetään päätösseminaari, johon ovat tervetulleita myös osallistujien työyhteisön jäsenet. Seminaarissa esitellään koulutuksen harjoitustyönä tehty työhyvinvoinnin kehittämissuunnitelma.

Tutorina koulutuksessa toimii Itä-Suomen yliopiston asiantuntija, TtM, ft Merja Mäkitalo.

Olisiko sinulla tai jollakin työyhteisösi jäsenellä tarvetta työhyvinvointiosaamiselle? Lue lisää Ergonetti-täydennyskoulutuksesta koulutuskalenteristamme.