Tervetuloa keskustelemaan verkossa espanjaksi tai ranskaksi

Kesäkuun lopulla on tarjolla mahdollisuus verrytellä kielitaitoa verkon välityksellä. Heti juhannuksen jälkeen alkaa espanjan kielen keskustelukurssi. Kurssi on tarkoitettu niille, joilla on jo espanjan kielen perusteet hallussa, ja tarve kehittää nimenomaan keskustelunvalmiuksia tällä kielellä. Kurssilla keskitytään rennosti keskustellen suullisen kielitaidon kohentamiseen, sanaston kartuttamiseen ja erilaisiin arkisiin kielenkäyttötilanteisiin.

Kesä-heinäkuun vaihteessa on vuorossa ranskan kielen keskustelukurssi. Siinäkin onnistuneen osallistumisen edellytys on ranskan kielen perustaito, jotta kurssin aikana päästään oikeasti harjaannuttamaan sujuvuutta ja varmuutta espanjan kielellä keskusteluun.

Verkossa keskustelusta ei kuitenkaan tarvitse olla aiempaa kokemusta. Koulutuksessa käytetään helppokäyttöistä maksutonta sovellusta, jonka käyttöön otossa autetaan tarpeen mukaan. Toki osallistumiseen tarvitaan mobiililaite tai tietokone, joka on yhteydessä internettiin sekä toimivat kaiuttimet ja mikrofoni. Voit kysyä lisää verkkokeskustelemisesta, tarvittavista laitteista ja sovelluksesta kurssien yhteyshenkilöltä.

Lue tästä lisää ranskan keskustelukurssista

Lue tästä lisää espanjan keskustelukurssista

Innostu ja uskaltaudu mukaan!