Tarvitsetko terveystiedon osaamista?

Terveyden edistämisen ja terveystiedon opinnoissa, joihin voit osallistua avoimessa yliopistossamme, perehdyt terveyden edistämisen monitieteiseen perustaan. Opintokokonaisuus sisältää sekä yhteisiä pakollisia opintoja, että valinnaisia opintoja. Yhteisissä opinnoissa perehdytään terveystiedon osa-alueisiin ja terveyden edistämisen teorioihin. Valinnaisissa opinnoissa on paljon vaihtoehtoisia kursseja, joista voit valita omaa osaamistarvettasi parhaiten vastaavat, tai vaikka ne, jotka muuten vaan tuntuvat kaikkein kiinnostavimmilta.

Erityisen hyvin nämä opinnot soveltuvat opettajille, jotka tarvitsevat terveystiedon aineenhallinnan pätevyyden, terveystieteiden tutkintotavoitteiselle opiskelijalle sivuaineopinnoiksi, tai esim. terveyden edistämisen projekteissa työskenteleville. Opinnot soveltuvat myös sosiaali- ja terveydenhuollossa ja lasten ja nuorten parissa työskenteleville. Myös näille aloille tai tehtäviin tulevaisuudessa haluaville opinnoista on paljon hyötyä.

Halutessaan voi osallistua myös terveyden edistämisen ja terveystiedon kokonaisuuden sijaan yksittäisille kursseille. Jos kokonaisuus tuntuu liian suurelta tai joitakin osin tarpeettomalta, kiinnostaisiko kuitenkin vaikka lapsen biopsykososiaalinen kehitys ja sen häiriintyminen, stressi- ja kriisitilanteet lapsuudessa, terveyspalvelut ja sosiaalityö lapsen, nuoren ja perheen tukena tai ruokakulttuuri?

Tutustu terveyden edistämisen ja terveystieto -opintoihin koulutuskalenterissamme, ja ilmoittaudu mukaan kokonaisuuteen tai valitsemallesi opintojaksolle!