Suomen kesäyliopistojen videotervehdys

Suomen kesäyliopistot ry, eli SKYOT, on kesäyliopistojen valtakunnallisena yhteisorganisaatio. SKYOTin tarkoituksena on kesäyliopistojen toimintaedellytysten parantaminen ja yhteisten asioiden hoito. SKYOT edustaa kesäyliopistoja, kun pidetään yhteyttä opetus- ja kulttuuriministeriöön, eduskuntaan, poliittisiin päättäjiin, valtion aluehallinnon ja kuntien viranomaisiin, yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin. Yhteisorganisaatio tekee lausuntoja, kannanottoja ja aloitteita sekä osallistuu kuulemistilaisuuksiin, kokouksiin ja erilaisiin neuvottelutilaisuuksiin.

SKYOTin tehtäviin kuuluvat myös kesäyliopistojen yhteisten kehittämishankkeiden valtakunnallinen suunnittelu, koordinointi ja toteutus, yhteistiedotuksesta vastaaminen ja kesäyliopistojen kansainvälistymisen ja verkostoitumisen edistäminen.

SKYOTin kuulumisia ja korona-ajan terveiset kuulet yhdistyksen pääsihteerin, Tuija Östermanin suulla tällä ”Aurinkoa päivääsi poikkeustilanteessa kesäyliopistoilta ja kesäyliopistokoiralta” –videolla.

SKYOTista voit lukea lisää täältä.

Savonlinnan kesäyliopiston koulutustarjontaa pääset katsomaan vaikkapa etusivumme kautta.