Etusivu > Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Vaatimustenmukaisuus

Savonlinnan kesäyliopiston  ja Savonlinnan musiikkileirin verkkosivustot vastaavat suurelta osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.

Ei-saavutettava sisältö

Tekstien kontrasti on joiltakin osin heikko. Etusivulla olevien, Facebookista haettujen kuvien vaihtoehtoiset tekstit eivät välity sivustolle.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Savonlinnen kesäyliopiston https://www.savonlinnankesayliopisto.fi/ ja Savonlinnan musiikkileirin https://www.savonlinnanmusiikkileiri.fi/ verkkosivustot on julkaistu 15.10.2018. Tämä seloste on laadittu 5.6.2020. Selosteen tiedot perustuvat käyttäjätestaukseen ja itsearvioon. Sivuston testauksessa on käytetty testaukseen tarkoitettuja teknisiä työkaluja.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuutteet ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit antaa verkkolomakkeella https://www.savonlinnankesayliopisto.fi/yhteystiedot/, sähköpostitse kesayliopisto@savonlinnankesayliopisto.fi tai puhelimella 044 7730 998.

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen Savonlinnan kesäyliopistolta saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (ESAVI). ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivustolta löydät ohjeet valituksen tekemiseen ja asian hoitamiseen.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puh. 0295 016 000 (vaihde)