Opiskelutaitoiltoja avoimen yliopiston opiskelijoille

Jos opiskelet avoimessa yliopistossa ja kaipaat vinkkejä opiskelun helpottamiseen, tule kuulolle ilmaisiin opiskelutaitoiltoihin!

Suomen avoimet yliopistot järjestävät joka lukuvuosi yhdessä webinaareja, joissa saa apua ja neuvoja opintojen solmukohtiin. Webinaareissa mm. kerrotaan, miten tentteihin kannattaa valmistautua ja tenttikysymyksiin vastata, miten tieteellinen essee kirjoitetaan ja miten selviytyä esiintymisjännityksestä.

Webinaareja on muutaman viikon välein, iltaisin klo 17.30-18.30. Niiden tarkemmat ajankohdat, sisällöt ja webinaariosoitteet löytyvät Opiskelutaidot-sivustolta. Jo tänä iltana, 15.9., on tarjolla yksi webinaari, aiheena opintojen suunnittelu ja ajankäyttö. Ehtisitkö kuulolle?

Opiskelutaidot-sivuston etusivulla on tallenteita viime vuotisista webinaareista ja niiden materiaaleja, joita voi katsella tai ladata itselleen. Päivän webinaarin sanoin ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty pätee erittäin hyvin opiskelussa.” Kannattaa siis käyttää hetki aikaa opiskelutaitojen pohtimiseen ja opiskelun suunnittelemiseen.