Etusivu > Opiskelijalle > Kurssimaksut ja peruutusehdot

Kurssimaksut ja peruutusehdot

Kurssimaksut

Kurssimaksun suuruus on kerrottu kunkin koulutuksen tiedoissa. Kun koulutuksen toteutuminen on varmistunut, lähetämme kurssimaksun suorittamista varten laskun ilmoittautumislomakkeessa ilmoitetulle maksajalle.

Yleisöluennoissa ja oopperajuhlien teosesittelyssä osallistumismaksu maksetaan käteisellä paikan päällä. Ryhmän osallistumismaksu voidaan laskuttaa, jos niin on etukäteen sovittu.

Avoimen yliopiston kurssikokonaisuudet ja jotkin muut koulutukset voi maksaa useammassa erässä. Tämä on mainittu kunkin koulutuksen kohdalla koulutustiedoissa.

Kesäyliopiston ylläpitäjäkuntien henkilöstölle on joissakin koulutuksissa alennetut hinnat. Näissä tapauksissa on tärkeää merkitä työnantajatiedot tarkasti ilmoittautumislomakkeelle, jotta alennukset osataan huomioida laskutuksessa.

Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007).

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova ja peruminen on aina tehtävä kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla. Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ennen varsinaisen ilmoittautumisajan päättymistä. Varsinaisen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdystä peruutuksesta tai pois jäämisestä veloitamme koko kurssimaksun. Ilmoittautuneen tilalle on mahdollista vaihtaa kuluitta toinen henkilö estyneen tilalle.

Peruutusehdoissa voi olla koulutuskohtaisia eroja, jotka mainitaan koulutuskuvauksessa.

Avoimen yliopiston kursseissa on voimassa emoyliopistojen peruutusehdot. Tiedot löytyvät kurssien kohdalta.

Huom. Kurssimaksun maksamatta jättäminen ei ole sama asia kuin ilmoittautumisen peruminen. Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007).