Muuttuu, vaan ei katoa – kevään IKIS-luennot

15.4. ja 22.4. pidettävien IKIS-luentojen aiheet ja luennoijat ovat vaihtuneet.

15.4. oli suunnitelmissa terveyden- ja sairaanhoidon hallinnon emeritusprofessorin, Martti Kekomäen luento ”Hoidammeko liikaa vai liian vähän?”. Tätä luento ei voida nyt pitää, mutta tilalla on toinen terveysaiheinen luento. Nyt pidettävän luennon aihe on ”Turvallisesti liikkuen läpi elämän”, ja luennoija on liikuntagerontologian professori Sarianna Sipilä Jyväskylän yliopistosta.

22.4. piti olla kirjailija, emeritusprofessori Panu Rajalan luento ”Lasinkirkas, hullunrohkea. Aila Meriluodon runoudesta”. Tämäkin luento on nyt siirtynyt, ja sen tilalla 22.4. on mielenkiintoinen historialuento. ”Kansakunta kriisin keskellä: talvisota brittiläisin silmin” –luennon pitää historian apulaisprofessori Antero Holmila Jyväskylän yliopistosta.

Koska IKIS-luentoja ei tänä keväänä voi tulla seuraamaan Puistokadulle, niille pitää ilmoittautua. Ilmoittautumalla saa sähköpostiin linkin, josta luentoa pääsee seuraamaan YouTubessa. Luennot ovat tavalliseen tapaan keskiviikkona klo 14-16, ja luennoijalta voi kysyä asioita chatin avulla.

Tästä pääset ilmoittautumaan 15.4. Turvallisen liikkumisen luennolle.

Tästä pääset ilmoittautumaan 22.4. Talvisota brittiläisin silmin –luennolle.

Suunnitelmissa olleet Martti Kekomäen ja Panu Rajalan luennot pyritään järjestämään syksyllä 2020. IKIS-luennot siis jatkuvat myös syksyllä!