Muutoksia IKIS-luentojen aiheissa

Kevään IKIS-luennot siirtyivät kokonaan verkossa pidettäviksi, kun korona-rajoitukset astuivat voimaan. Samalla kun kokoontumisia luentosaliin päätettiin olla järjestämättä, myös luennoijien matkustaminen tuli tarkastelun alle. Koska kenenkään ei toivota matkustavan, ja IKIS-luennot kuitenkin lähetetään Jyväskylästä, jouduttiin luennoijia vaihtamaan.

22.4. luennon uusi aihe on ”Kansakunta kriisin keskellä: Talvisota brittiläisin silmin”, ja luennoija on apulaisprofessori Antero Holmila, Jyväskylän yliopistosta. Aiemmin ohjelmaan merkitty professori Panu Rajalan luento Aila Meriluodon runoudesta siirtyy syksyyn.

29.4. luennon uusi aihe on ”Enemmän dialogia, vähemmän monologia perheissä ja parisuhteissa”, ja luennoija on Marjo Panttila, psykiatrinen sairaanhoitaja, perhe- ja paripsykoterapian kouluttaja. Aiemmin ohjelmaan merkitty psykologi, psykoanalyytikko Elina Reenkolan luento naisten aggressiosta siirtyy syksyyn.

6.5. luento on suunnitellusti Jyväskylän yliopiston yliopistotutkija, PsT Katriina Hyvösen, ja Metsähallituksen viestintäpäällikkö Tiina Hakkaraisen luento ”Luonnosta hyvinvointia ja kansallispuistoista kaksinverroin”

Luentoja voi seurata verkossa mistä tahansa, kun käytössä on verkossa oleva tietokone tai mobiililaite. Seuraamiseen tarvitsee linkin oikealle YouTube –kanavalle. Linkin saa ilmoittautumalla luennolle – jokaisella IKIS-luennolla on käytössä eri linkki. Ilmoittautumisohjeet löytyvät koulutuskalenterista kunkin luennon kohdalta.

Kaikki IKIS-luennot on listattu tälle ”Ikääntyvät” –sivullemme, tutustu!