Musiikkileirille kesällä?

Koronatilanteen salliessa järjestetään 27.6.-4.7.2021 taas Savonlinnan musiikkileiri. Paikka on tuttuun tapaan Savonlinnan kristillinen opisto, jossa on tilaa heittäytyä intensiiviseen oppimiskokemukseen.

Tulevan kesän soitinvalikoimassa ovat jousisoitinten lisäksi huilu, käyrätorvi ja piano. Yksilöopetusta saa lisäksi laulussa. Yhteismusisointia harjoitellaan kuoroissa, orkesterissa ja pienemmissä kokoonpanoissa. Mukaan voivat tulla myös aloittelijat, kunhan soittajilla on oma soitin.

Leirille ei ole ikärajaa. Huippuammattilaiset opettavat päivisin ja ohjaajat vetävät rentouttavaa iltaohjelmaa. Oppimisen tuloksista nautitaan leiriviikon mittaan esiintymisissä sekä leirin päätöskonsertissa.

Leiristä voi lukea lisää sen omilta kotivisuilta: https://www.savonlinnanmusiikkileiri.fi/ Sieltä löytyy runsaasti tietoa leirin ohjelmasta, opetuksesta, majoittumisesta ja monesta muusta käytännön asiasta.

Seuraamme viranomaisten ohjeita Korona-pandemia osalta kevään ja alkukesän aikana ja tiedotamme mahdollisista leiriin liittyvistä muutoksista.