Lentoharjoittelua dronen käyttäjille

Rakennusalan toimijat, kiinteistövälittäjät ja kiinteistönhuoltajat, palo- ja pelastustehtävissä toimivat henkilöt – yllättävän monen alan työssä tarvitaan dronea eli kamerakorpteria.  Dronen ohjaamista voi toki opetella itsekin, mutta yhä useammat eurooppalaiset ilmailuviranomaiset peräänkuuluttavat drone-koulutukseen osallistumista. Syynä tähän on se, että lentoliikenteen (johon dronetkin kuuluvat) kasvu on voimakasta ja kaikkien lentäjien tulee tuntea ilmailun säännöt ja rajoitteet. Lisäksi oman ja muiden turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että jokainen osaa hallita dronea.

Hyvä syy osallistua Dronen lennättäjä –kurssin lentoharjoittelupäivään kesäyliopistolla on se, että kurssilla pääsee harjoittelemaan, vaikkei omaa dronea vielä olisi. Kurssilla jokainen pääsee kokeilemaan ja harjoittelemaan kopterin lennätystä, sillä kouluttajalta voi vuokrata kopterin päivän ajaksi.

Lennättämistä harjoitellaan luonnollisesti ulkona, joten koronan vaatimien turvavälien pitäminen toisiin on helppoa. Tule rohkeasti mukaan, jos sinulla on vähänkin kokemusta dronen käsittelystä ja halua oppia lisää!

Luen lisää Dronen lennättäjä –kurssista koulutuskalenteristamme.