Koirakurssit verkossa

Koiran hyvinvointiin pureutuvat kurssit pidetään tänä keväänä verkossa. Hyvinvoiva koira -alkeiskurssi, jonka ilmoittautumisaika päättyy aivan pian, käsittelee koiran hyvinvoinnin tukemista lihashuollon ja ravitsemuksen keinoin. Harrastuskoirien omistajille suunnattu jatkokurssi kertoo enemmän koiran treenaamisesta, jumpasta ja liikkuvuuksien testaamisesta.

Koulutuksissa on teoriaosa, jossa käydään läpi koiran hyvinvoinnin tietoperustaa, ja käytännön osa, jossa pääsee ohjatusti kokeilemaan mm. hierontaotteita oman koiran kanssa. Koiran hieronnalla voidaan ehkäistä vammojen syntymistä, parantaa suorituskykyä ja nopeuttaa palautumista. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Peruskurssilla opitaan nimensä mukaisesti perusasioita koiran rakenteesta, lihaksistosta ja ruokinnasta. Lisäksi opitaan koiran kotihieronnan perusteet sekä milloin koiraa on turvallista hieroa ja milloin ei, sekä havainnoimaan tilanteita, jolloin on syytä kääntyä ammattilaisen puoleen.

Jatkokurssille voit tulla myös käymättä peruskurssia, jos koirasi on aktiivinen harrastuskoira. Tällä kurssilla käsitellään mm. koiran liikkeen ja liikkumisen häiriötilanteiden arviointi, treenaaminen ja liikunta eri ikävaiheissa ja jumpat koiran kehon liikkuvuuden ja lihaskunnon kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Lue verkkokursseista lisää koulutuskalenterista:
Hyvinvoiva koira – alkeiskurssi
Hyvinvoiva koira – jatkokurssi koti- ja harrastuskoirien omistajille