Koirakursseja harrastajille: valitse kolmesta tai tule kaikille!

Tänä syksynä koiraihmisiä (ja koiria) hemmotellaan kolmella lemmikin hyvinvointiin liittyvällä kurssilla:

Hyvinvoiva koira – alkeiskurssilla opit perusasioita koiran rakenteesta, lihaksistosta ja ruokinnasta. Opit koiran kotihieronnan perusteet sekä milloin koiraa on turvallista hieroa ja milloin ei. Kurssilla opit myös havainnoimaan tilanteita, jolloin on syytä kääntyä ammattilaisen puoleen. Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille koiranomistajille riippumatta siitä, onko koira lenkkikaveri tai harrastus- tai työkäytössä. mukaan voi tulla oman koiran kanssa tai vaan kuunteluoppilaaksi.

Hyvinvoiva metsästyskoira -koulutuspäivä perehtyy nimenomaan metsästyskoiran hyvinvoinnin tukemiseen. Päivän aikana opit ensiapua ja kotihierontaa. Tämä kurssi toteutetaan harjoituskoirilla, mutta jos sinulla on koira, joka on tottunut olemaan sisätiloissa (koti- tai harrastuskoira), osaa olla hiljaa ja rauhoittua, niin toki omia koiria voi myös olla mukana.

Hyvinvoiva koira – jatkokurssi koti- ja harrastuskoirien omistajille syventää alkeiskurssin oppeja. Kurssilla käsitellään mm.

  • koiran liikkeen ja liikkumisen häiriötilanteiden arviointia: milloin pitää huolestua?
  • treenaamista ja liikuntaa eri ikävaiheissa: pentu, aikuinen ja ikääntynyt koira
  • kotitestauksia koiran kehon liikkuvuuksien arviointiin
  • jumppia koiran kehon liikkuvuuden ja lihaskunnon kehittämiseen ja ylläpitämiseen

Tälle kurssille voit hyvin ottaa oman koiran mukaan!

Alkeiskurssi ja metsästyskoirakurssi ovat syyskuussa, jatkokurssi lokakuussa. Jatkokurssille voi siis hyvin osallistua heti kun on käynyt alkeiskurssin. Lue lisää koulutuskalenteristamme:
Hyvinvoiva koira – alkeiskurssi
Hyvinvoiva metsästyskoira
Hyvinvoiva koira – jatkokurssi koti- ja harrastuskoirien omistajille