Kiinnostaako ruokakulttuuri, strateginen johtaminen tai relationship marketing?

Avoimen yliopiston opintokokonaisuuksiin ilmoittautuminen alkaa syksyn osalta olla ohi, mutta erillisille opintojaksoille pääsee vielä hyvin mukaan. Avoimen yliopiston opintojen aloittamisessa ei siis tarvitse odottaa, vaan opintoihin pääsee hyvin mukaan ilmoittautumalla erillisille opintojaksoille.

Erillisillä opintojaksoilla on omat ilmoittautumisajat. Ne perustuvat opintojaksojen toteutusaikaan. Oppimistehtäviä tehdään usein yhdessä ryhmän kanssa – verkossa tosin – ja aikataulut ovat siksi tarpeen. Opintojaksoille voi toki ilmoittautua hyvissä ajoin, mutta varsinaisesti suorittamaan pääsee sitten, kun opintojakson toteutus alkaa.

Aivan lähiaikoina on päättymässä Ruokakulttuuri (2 op), Strateginen johtaminen (7 op) ja Relationship Marketing (7 op) –opintojaksojen ilmoittautumisaika. Jos joku näistä aiheista kiinnostaa, kannattaa siis toimia nopeasti ja ilmoittautua mukaan! Lisää avoimen yliopiston opintojaksoja löytyy koulutuskalenteristamme Avoimen yliopiston kohdalta. Sivua kannattaa selata, sillä valikoima on runsas ja listalta löytyy yllättäviäkin mielenkiintoisia aiheita.

Niistä opintokokonaisuuksista ja opintojaksoista, jotka löytyvät sivuiltamme, vaikka niiden ilmoittautumisaika on päättynyt, kannattaa kysyä lisätietoja. Yhdessä suunnittelijamme kanssa voit selvittää, ehtisitkö sittenkin vielä mukaan mielenkiintoisin opintoihin. Ota siis yhteyttä!