Kesäyliopiston sulku jatkuu 13.5. saakka

Hallituksen linjausten mukaisesti tilojemme sulku jatkuu eikä lähiopetusta, digiklinikoita tai yleisöluentoja ole ennen 13.5.2020. Tilanteesta tämän päivämäärän jälkeen tiedotamme heti, kun se on mahdollista. Noudatamme jatkossakin viranomaisten ohjeistuksia toiminnasta.

Verkkokoulutukset ja –kurssit toteutuvat sulusta huolimatta normaalisti. Voit lukea verkkokursseista, verkkotapahtumista ja verkkoluennoista koulutuskalenteristamme. Lisäksi kalenterista löytyy tulevan kesän tapahtumia, joiden toteutumiseen suhtaudumme toiveikkaasti. Kaikkiin koulutuskalenterista löytyviin koulutuksiin voi hyvin ilmoittautua. Otamme ilmoittautuneisiin yhteyttä erikseen, jos sulku jatkuu odotettua pidempään, ja tilaisuuksia joudutaan siirtämään tai perumaan. Perutuista koulutuksista emme tietenkään peri osallistumismaksua.

Myös toimistomme on suljettu 13.5. saakka. Palvelemme edelleen sähköpostilla (kesayliopisto@savonlinnankesayliopisto.fi) ja puhelimella +358 44 7730 998 tavalliseen tapaan. Voit ottaa yhteyttä myös koulutusten vastuuhenkilöihin, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot löydät kunkin koulutuksen kohdalta koulutuskalenterista.

Tapaamisiin verkossa!