Kesäyliopisto on suljettu 13.4.2020 saakka

Hallituksen 16.3.2020 linjaukset mukaisesti tilamme ovat suljetut ja lähiopetus keskeytetty 13.4.2020 saakka. Lähiopetusta, digiklinikoita tai yleisöluentoja ei järjestetä tällä ajalla.

Sulun aikana toimistokin on suljettu. Palvelemme kuitenkin sähköpostilla (kesayliopisto@savonlinnankesayliopisto.fi) ja puhelimella +358 44 7730 998 tavalliseen tapaan. Voit ottaa yhteyttä myös koulutusten vastuuhenkilöihin, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot löydät kunkin koulutuksen kohdalta koulutuskalenterista.

Verkkokoulutukset ja –kurssit toteutuvat sulusta huolimatta normaalisti. Voit lukea lisää verkkokursseista blogistamme, tai koulutuskalenterista.

Seuranomaisten ohjeistusta ja tiedotamme opetuksen jatkumisesta heti kun se on mahdollista. Tällä hetkellä sivuiltamme löytyy verkkokoulutusten lisäksi kaikki 17.4.2020 jälkeen olevat tapahtumat ja koulutukset. Näihin koulutuksiin voi hyvin ilmoittautua. Otamme lähiopetukseen ilmoittautuneisiin yhteyttä erikseen, jos sulku jatkuu nyt odotettua pidempään.

Oppimisen iloa kaikesta huolimatta!