Etusivu > Hankkeet > Metsäbiotalouden näyteikkuna

Metsäbiotalouden näyteikkuna

 

Hankkeen tavoitteet

Projektin tavoitteena on rakentaa konkreettinen ja virtuaalinen metsäbiotalouden näyteikkuna, Metsänkierto. Se rakentuu konkreettisen (Punkaharjun tutkimuspuisto ja luonnonsuojelualue) ja virtuaalisen ympäristön (www.openmetsa.fi) päälle, ja siitä muodostuu kokonaisvaltainen metsäbiotalouden esittely.

Tuotokset

Metsäbiotalouden näyteikkuna, Metsänkierto, sijaitsee Punkaharjun tutkimuspuistossa, ja on lisäksi kaikkien saavutettavissa netissä. Metsänkiertoa voivat käyttää yhtälailla yliopistot, ammattikorkeakoulut ja perusopetus, kuin myös alueen matkailutoimijat ja kaikki metsistä ja metsäntutkimuksesta kiinnostuneet kansalaiset.

Toteuttajat

Hankkeessa ovat mukana Metsähallitus, Suomen Metsämuseosäätiö sr, Itä-Suomen yliopisto, Savonlinnan Kesäyliopistoyhdistys ry ja Luonnonvarakeskus LUKE, joka koordinoi hanketta. Savonlinnan kesäyliopiston tehtävänä hankkeessa on suunnitella näyteikkunan kohteista erilaisia koulutuskokonaisuuksia. Hanketta rahoittavat EAKR-Kestävää kasvua ja työtä 2014 – 2020 -ohjelma, Itä-Savon Yliopistosäätiö sr ja Savonlinnan kaupunki.

Alkamispäivä

01.05.2019

Päättymispäivä

30.06.2021

Yhteyshenkilö

Rehtori Hanna-Riikka Karjalainen
hanna-riikka.karjalainen@savonlinnankesayliopisto.fi
+358 44 7730 996