Hanki itsellesi työhyvinvoinnin kehittämisen avaimet!

Oletko kiinnostunut työhyvinvoinnista tai ergonomiasta? Tai pitäisikö sinun työhyvinvoinnin kehittämisen välineitä työpaikalle? Tule mukaan avoimen yliopiston Työhyvinvoinnin kehittämisen avaimet 4 op -opintojaksolle!

Opintojakson suoritettuaasi osaat tunnistaa ja nimetä ergonomian sekä työkykyä ja työhyvinvointia tukevan toiminnan peruskäsitteet, ja arvioida työpaikan kehittämistarpeita. Lisäksi, koska opintojakso toteutetaan Savonlinnassa osana Ergonetti-täydennyskoulutusta, saat runsaasti tukea ja hyviä vinkkejä työhyvinvoinnin kehittämissuunnitelman laatimiseen.

Opintojaksolla selvitetään työpaikan ergonomian sekä työkykyä ja työhyvinvointia ylläpitävän toiminnan edellytyksiä ja kehittämistarpeita. Voit tehdä opintoihin kuuluvat tehtävät työpaikalla, tai jos sinulla ei ole sopivaa työpaikkaa, selviät koulutuksesta verkossa olevan materiaalin ja videotallenteiden turvin. Koulutus on pääosin verkko-opintoja. Ergonetti-täydennyskoulutuksella höystettynä kokonaisuuden aikana järjestetään orientaatiotapaaminen, välitapaaminen ja loppuseminaari. Opiskeluun kuuluu oppimateriaaliin ja muuhun oppimistehtäviä tukevaan lähdemateriaaliin tutustumista, mittauksia ja työhyvinvoinnin kehittämissuunnitelman laatiminen. Mittaukset voi tehdä työpaikalla, tekemällä työpaikan kokonaistilanteen arvioinnin sähköisen kyselyn avulla tai jos soveltuvaa työpaikkaa ei ole, Moodle-oppimisympäristössä olevan materiaalin avulla.

Kurssista saa suoritusmerkinnän, kun tekee kirjalliset oppimistehtävät ja osallistuu aktiivisesti verkkotyöskentelyyn.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan Ergonetti-täydennyskoulutuksen kautta!

Työhyvinvoinnin kehittämisen avaimet 4 op -kurssi on ensimmäisenä suoritettava kurssi Itä-Suomen yliopiston Ergonomian ja työhyvinvoinnin perusopintokokonaisuudesta. Eli jos ergonomian opinnot kiinnostavat enemmän, tästä on erinomaisen hyvä jatkaa myös pidemmälle!