Haluaisitko kouluttaa – onko sinulla koulutusidea?

Mistä tulevat koulutusten aiheet? Ne otsikot, joita näkee Kesäyliopiston ”kaikki koulutukset” -listassa?

Ideoita tulee kaikkialta: koulutusten osallistujilta, työnantajilta, työntekijöiltä, kunnista, oppilaitoksista ja kouluttajilta. Kesäyliopiston henkilökunta seuraa maailman menoa ja etsii koulutustarpeita. Ideoista ja koulutustarpeista valitaan parhaat ja toteuttamiskelpoisimmat, joita lähdetään kehittelemään eteenpäin. Kesäyliopiston suunnittelija ja asiaa tunteva kouluttaja suunnittelevat koulutukset yleensä yhdessä.

Mistä tulevat kesäyliopiston kouluttajat?

Useimmat kesäyliopiston kouluttajat opettavat kesäyliopiston koulutuksissa muun työnsä ohessa. He voivat olla yliopiston tai muun oppilaitoksen opettajia tai muuten koulutuksen aiheesta usein kouluttavia henkilöitä, tai aiheen asiantuntijoita, joilla on halu jakaa osaamistaan muille. Joskus Kesäyliopisto etsii asiantuntijan koulutusta varten, joskus asiantuntija ottaa itse ensin yhteyttä kesäyliopistoon ja ehdottaa yhteistyötä.

Onko sinulla osaamista, jota haluaisit jakaa?

Meihin voit aina ottaa yhteyttä, ja kertoa millaisen kurssin haluaisit pitää. Mistä aiheesta ja kenelle kurssisi olisi tarkoitettu? Kerro ideasi, niin lähdetään suunnittelemaan!
Esimerkiksi, jos sinulla on osaamista ja kokemusta matkailuenglannin opettamisesta ikääntyville, ja keväällä mahdollisuus kouluttaa päiväaikaan Savonlinnassa, kerro meille!

Yhteyttä voit ottaa lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia rehtorille. KATSO YHTEYSTIEDOT TÄSTÄ.