Haemme projektipäällikköä ARKO-hankkeeseen

ARKO-hanke on Savonlinnan kesäyliopiston koordinoima hanke, jossa suunnitellaan ja pilotoidaan korkea-asteen opintojen tuomista Savonlinnan talousalueelle. Hankkeessa yhteistyökumppanina on Jyväskylän yliopiston Informaatioteknologian tiedekunta. Hankkeessa kartoitetaan tietotekniikan alan opintojen tarvetta ja pilotoidaan Informaatioteknologian polku-, kandidaatti- ja maisteriopintojen järjestämistä Savonlinnassa.

Haemme ARKO-hankkeeseen projektipäällikköä ajalle 1.10.2020-31.5.2023. 

Hakijalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta koulutussuunnittelusta tai opintojen verkko- ja lähiohjaamisesta sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Eduiksi katsomme kokemuksen ESR-rahoitteisten hankkeiden toteuttamisesta, teknisen tai luonnontieteellisen korkea-asteen koulutuksen, tiedotusosaamisen sekä paikallisen yrityskentän tuntemuksen.  Mikäli edellytykset täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan tehtävään palkata myös ylemmän korkeakoulututkinnon loppuvaiheen opiskelija.

Tehtäviin kuuluu projektinhallinnan tehtävät, tiedottaminen, koulutusten markkinointi, paikallisen koulutustarpeen kartoitus, opiskelijoiden rekrytointi ja ohjaus, osallistuminen opintojen ja ohjauksen suunnitteluun sekä ARKO-koulutusmallin kehittämiseen yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa.

Tehtävä alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna-Riikka Karjalainen, hanna-riikka.karjalainen@savonlinnankesaliopisto.fi, 044 7730 996

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv 15.9.2020 mennessä osoitteeseen hanna-riikka.karjalainen@savonlinnankesaliopisto.fi

Haastattelut järjestetään perjantaina 18.9.2020. Haastattelu voidaan tarvittaessa järjestää myös etäyhteydellä.