Geronet- työpajat ja klinikat käynnistyivät taas

Suosittu ikääntyvien digiosaamisen työpaja- ja klinikkatoiminta jouduttiin keväällä keskeyttämään koronaepidemian takia. Nyt työpajoihin pääsee taas oppimaan ja klinikoille kysymää neuvoa omissa digiasioissa, kun muistaa ilmoittautua!

Osallistujamäärä työpajoissa on tarkkaan rajattu, ja klinikoille annetaan vain henkilökohtaisia ohjausaikoja. Työpajoihin on sähköinen ilmoittautuminen. Digiklinikalle varataan oma aika soittamalla. Opettajat ja ohjaajat käyttävät maskeja ja/tai visiireitä sekä käsineitä, ja käsidesiä on tarjolla. Lisäksi oma maski on tarpeen, kun tulee Geronet-tapaamiseen.

Työpajat ja pääosa klinikoista järjestetään toistaiseksi kesäyliopiston luokassa, Puistokadulla. Päivämäärät, kellonajat ja ilmoittautumisohjeet löytyvät koulutuskalenteristamme ikääntyville tarkoitettujen tapahtumien listasta. Siellä myös kerrotaan kunkin työpajan aihe, niin että niistä voi valita tarpeellisimmat ja mielenkiitoisimmat. Klinikoillahan aihe on se, joka on klinikka-ajan varaajalla itsellään mielen päällä.

Jos koronatilanne pahenee ja viranomaisohjeistus muuttuu, annamme jo ilmoittautuneille uudet ohjeet. Samalla korjaamme tiedot koulutuskalenteriin. Toivomme toki, että muutoksia ei tarvitse tehdä. Kuitenkin, turvallisuus ennen kaikkea!