Etusivu > Geronet -työpajat 2020

Geronet -työpajat 2020

Tervetuloa tutustumaan kevään 2020 Geronet-toimintaan! Geronet järjestää digiklinikoita ja työpajoja ikääntyville. Geronetin digiklinikalla koulutetut tutorit auttavat sinua henkilökohtaisesti digiongelmissa. Voit lukea klinikoista enemmän TÄSTÄ.

Työpajat: Syksyllä 2020 noudatetaan korona-viruksesta johtuen erityisiä turvallisuusohjeita työpajojen järjestämissä.

Huolehdimme, että opetustiloissa on mahdollista pitää riittävä etäisyys toisiin, ja että käsihygieniasta huolehtiminen onnistuu joko vesipisteellä tai käsidesiä käyttämällä. Opettajat ja ohjaajat käyttävät maskeja ja/tai visiireitä sekä käsineitä. Tarvittaessa muistutamme turvaväleistä ja oikeista tavoista yskiä ja aivastaa. Lisäksi oma maski on tarpeen, kun tulee Geronet-tapaamiseen. Klinikalle ei saa tulla sairaana tai korona-virustartunnalle tyypillisten oireiden ilmaantuessa.

Geronet-työpajoissa opetellaan kiireettömästi digipalveluja ja digilaitteiden käyttöä. Kouluttajan lisäksi työpajoissa ovat mukana auttamassa myös Geronetin vertaisohjaajat eli Geronet-tutorit. Työpajat ovat maksuttomia, mutta niihin pitää ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu joko sähköisesti, koulutuskalenterissa olevan linkin kautta, tai puhelimitse soittamalla kesäyliopiston toimistoon. Työpajat pidetään kesäyliopiston luokassa, Puistokatu 5, 3. krs. Oma laite on hyvä ottaa mukaan.

Muistathan perua, jos et pääse tulemaan paikalle, mielellään viimeistään edellisenä päivänä, jos mahdollista. Silloin voimme ottaa tilalle jonolla olevan henkilön.

Työpajat syksyllä 2020:

Ke 14.10. klo 12-13.30, Netin hyötykäyttö: Lippujen ostaminen, ajanvaraukset jne.
Ti 3.11. klo 10-11.30, Kuvien siirto kännykästä ja tabletilta muuhun ulkoiseen muistiin
To 19.11. klo 10-11.30, Suomi.fi –palvelun käyttäminen

Geronet-työpajat ja klinikat järjestää Geronet-hanke. Voit lukea hankkeesta lisää TÄÄLTÄ.