Etusivu > Geronet -digiklinikat 2020

Geronet -digiklinikat 2020

Tervetuloa tutustumaan Geronet-toimintaan! Geronet järjestää digiklinikoita ja työpajoja ikääntyville. Geronet-työpajoissa opetellaan kiireettömästi digipalveluja ja digilaitteiden käyttöä. Voit lukea Geronet -työpajoista enemmän TÄSTÄ.

Digiklinikat: Syksyllä 2020 noudatetaan korona-viruksesta johtuen erityisiä turvallisuusohjeita digiklinikoiden järjestämissä.

Huolehdimme, että opetustiloissa on mahdollista pitää riittävä etäisyys toisiin, ja että käsihygieniasta huolehtiminen onnistuu joko vesipisteellä tai käsidesiä käyttämällä. Opettajat ja ohjaajat käyttävät maskeja ja/tai visiireitä sekä käsineitä. Tarvittaessa muistutamme turvaväleistä ja oikeista tavoista yskiä ja aivastaa. Lisäksi oma maski on tarpeen, kun tulee Geronet-tapaamiseen. Klinikalle ei saa tulla sairaana tai korona-virustartunnalle tyypillisten oireiden ilmaantuessa.

Geronetin digiklinikalla koulutetut tutorit auttavat sinua henkilökohtaisesti digiongelmissa. Digiklinikalle ilmoittaudutaan etukäteen puhelimitse, 044 7730 998. Varattavissa 30 minuutin henkilökohtainen, maksuton ohjausaika. Klinikat pidetään kesäyliopiston luokassa, Puistokatu 5, 3. kerros. Ota laitteesi mukaan, kun tulet käymään!

Muistathan perua, jos et pääse tulemaan paikalle, mielellään viimeistään edellisenä päivänä, jos mahdollista. Silloin voimme ottaa tilalle jonolla olevan henkilön.

Klinikat syksyllä 2020:

torstaina 29.10. klo 10-12
torstaina 12.11. klo 10-12
tiistaina 24.11. klo 10-12.

Geronet-työpajat ja klinikat järjestää Geronet-hanke. Voit lukea hankkeesta lisää TÄÄLTÄ.