Etusivu > Courses > Työhyvinvointipäivä toimisto- ja tukipalveluhenkilöstölle

Työhyvinvointipäivä toimisto- ja tukipalveluhenkilöstölle

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Työhyvinvointipäivä toimisto- ja tukipalveluhenkilöstölle
Kuvaus

Mietityttääkö työstressi, oma hyvinvointi ja työelämän monenlaiset vaatimukset? Haluatko tehdä muutoksia turvataksesi paremmin omaa työhyvinvointiasi ja jaksamistasi? Tule mukaan kokonaisvaltaiseen työhyvinvointi päivään, jossa pureudutaan sekä fyysiseen että psyykkiseen jaksamiseen työelämässä ja etsitään työn ja muun elämän tasapainoa.

Tästä voit pistäytyä ihastelemassa Vilpunrannan kokoustilaa
http://www.sko.fi/tilat.html

 

 

Aika
24.9.2020
Klo
09.15 - 15.15
Kesto
1 päivä
Paikka
Savonlinnan kristillinen opisto, rantasauna Vilpunranta.
Opistokatu 1
57600
Savonlinna
Sisältö
Aamupäivä osio
klo 9.00-09.15 Tervetulokahvi
Työhyvinvointia ergonomian ja liikunnan avulla, Jaana Kotro
klo 9.15-10.00 Mitä asioita tulisi huomioida työpisteesi ergonomiassa? Istu vähemmän - liiku useammin!
10.00-10.15 TAUKOJUMPPA 1 - Nesteytä kehoasi dynaamisella liikkeellä
10.15-10.50 Omasta kehosta huolehtiminen osana työhyvinvointia Liikkuvuutta, hallintaa ja voimaa - näin saavutat hyvän lihastasapainon ja jaksat paremmin!
10.50-11.00 TAUKOJUMPPA 2 - Hyödynnä työtuoliasi taukojumpassa
11.00-11.30 Täsmävinkit niska-hartiaseudun huoltamiseen

klo 11.30-12.15 Lounas Vilpunrannassa

klo 12.15-15.15
klo 13.45 iltapäiväkahvi
Työstressistä työniloon - hyvän työelämän rakennuspalikat, Anna Lohman
Työstressi on aikamme ilmiö. Usein työ tuntuu rajattomalta ja työpäivät tiukkatahtisilta. Tämä vuosikin on haastanut jaksamistamme ja koetellut sietokykyämme. Moni huomaa, ettei työstä palaudu aivan samalla tavoin kuin ennen.

Jos työ kuormittaa liikaa, ei sitä oikein enää muista, mistä oma työn ilo syntyikään. Tässä hetkessä useat kokevatkin tarvetta pysähtyä oman työhyvinvoinnin ja jaksamisen äärelle - ottaa etäisyyttä jotta näkisi paremmin lähelle. Pysähtymisen ja hyvien valintojen seurauksena työ alkaa tuntua taas keveämmältä ja elo mielekkäämmältä!

Koulutuspäivän aikana sukellamme työhyvinvoinnin ja itsestä huolehtimisen saloihin. Koulutuspäivässä käydään läpi teoriaa ja käytännön tietoa työstressistä ja työhyvinvoinnista, ja etsitään oman jaksamisen tärkeimpiä kulmakiviä. Koulutus toteutetaan työpajatyyppisesti pienryhmässä. Tämä mahdollistaa syvemmän asioiden omaksumisen ja auttaa ratkaisemaan haasteita henkilökohtaisella tasolla. Menetelminä ovat tietoiskut, erilaiset harjoitukset ja yhteinen keskustelu reflektoiden.Yhteistyössä
PhysioPilates-ohjaaja, fysioterapeutti Jaana Kotro
Psykologi PsM, ekonomi KTM, työterveyspsykologi, työnohjaaja (koul.)
Yhteyshenkilö
Suunnittelija Erja Tynkkynen, +358 44 7730 997 tai erja.tynkkynen@savonlinna.net
Lisätiedot
Järjestämme koulutuksen lähiopetuksena. Lähiopetuksessa huolehdimme, että opetustiloissa on mahdollista pitää riittävä etäisyys toisiin, ja että käsihygieniasta huolehtiminen onnistuu joko vesipisteellä tai käsidesiä käyttämällä. Toiminnassa valvomme turvallisuussääntöjen noudattamista ja muistutamme oikeista tavoista yskiä ja aivastaa. Koulutukseen ei saa osallistua sairaana tai korona-virustartunnalle tyypillisten oireiden ilmaantuessa. Seuraamme korona-tilanteen kehittymistä syksyn aikana.
Hinta ja maksutiedot
90 €/osallistuja, sisältää koulutuksen, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Savonlinnan kesäyliopistoyhdistyksen jäsenkunnan työntekijöille hinta 80 €/osallistuja. Lasku lähetetään sähköpostitse tai verkko-operaattorin kautta.
Ilmoittautuminen avoinna
3.6.2020 - 13.9.2020
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio