Etusivu > Courses > Tuotantotalouden sivuaineopinnot 25 op, Oulun yliopisto

Tuotantotalouden sivuaineopinnot 25 op, Oulun yliopisto

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Tuotantotalouden sivuaineopinnot 25 op, Oulun yliopisto
Kuvaus

Tuotantotalous 25 op -opintokokonaisuus kattaa keskeiset tuotantotalouden teemat. Kirjallisuudessa englannin kielinen termi on Operations Management kuvaten organisaation toimintoja ja niihin liittyvää johtamista.

Koulutus alkaa kattavalla johdannolla tuotantotalouden koko opetusalueeseen. Projektitoiminta opetetaan siinä laajuudessa, mitä tarvitaan hyvään projektityöhön sekä projektipäällikön että projektissa työskentelevän näkökulmasta. Tuotekehitystä tarkastellaan yrityksen yhtenä ydintoimintona ja annetaan esimerkkejä tuotekehityksen johtamisesta ja toteutuksesta.

Prosessi- ja laatujohtamisessa annetaan valmiudet mallintaa toimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisen sektorin organisaatioissa. Tavoitteena on antaa perusosaaminen prosessien arviointiin ja jatkuvaan parantamiseen. Työterveys, työturvallisuus, työkyky, työn tuottavuus ja tuloksellisuus käsitellään sekä esimiehen että työntekijän osaamisen alueina.

Opintokokonaisuus sisältää seuraavat opintojaksot:
- Tuotantotalouden peruskurssi 5 op
- Projektinhallinnan peruskurssi 5 op
- Työhyvinvoinnin ja työelämän hallinta 5 op
- Prosessi- ja laatujohtaminen 5 op
- Tuotekehitys 5 op

Opintokokonaisuuden ja yksittäisten opintojaksojen hinta ilmoitetaan myöhemmin. Voit jo ennakkoilmoittautua kokonaisuuteen. Ilmoittautuminen yksittäisille opintojaksoille aukeaa myöhemmin.

Voit ennakkoilmoittautua koulukseen jo nyt. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova, mutta ennakkoilmoittautumisella varmistat, että saat tiedon, kun varsinainen ilmoittautuminen alkaa. Varsinaisen ilmoittautumisen voit tehdä sitten, kun Oulun yliopisto on vahvistanut lukuvuoden 2020-2021 opinto-ohjelman.

Aika
3.8.2020 - 30.7.2021
Paikka
Savonlinnan kesäyliopisto
Puistokatu 5
57100
Savonlinna
Yhteistyössä
Emoyliopisto on Vaasan yliopisto
Yhteyshenkilö
suunnittelija Ulla Peräkorpi, 044 7730 999, ulla.perakorpi@savonlinnankesayliopisto.fi
Ilmoittautuminen avoinna
15.5.2020 - 31.8.2020
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio