Etusivu > Courses > TAITAVA ME Roolipelikerho

TAITAVA ME Roolipelikerho

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
TAITAVA ME Roolipelikerho
Kuvaus

Roolipelaamisen uusi kerho on alkanut Savonlinnassa. Kerho kutsuu mukaan kaikki larppaamisesta kiinnostuneet harrastamaan ja luomaan uutta roolipelitoimintaa.

Aiempaa kokemusta ei tarvita - rohkeasti mukaan!

Aika
4.8.2021
Klo
17.00 - 19.00
Paikka
Ohjaamo Savonlinna Nuorisotila Säämiskä Sääminkitalo
Sääminginkatu 6
57100
Savonlinna
Sisältö

Kerhon ohjelma koostuu viikottain vaihtuvista aiheista, esimerkiksi hahmojen luominen, proppaus, pöytäroolipelit, eläytymisharjoitukset. Lisäksi järjestetään eri aiheisiin liittyviä workshopeja, joihin saa osallistua oman kiinnostuksen mukaisesti.


Paja kokoontuu keskiviikkoisin 4.8. alkaen klo 17.00-19.00 SLN Ohjaamolla. Ohjelma suunnitellaan tarkemmin yhdessä osallistujien kanssa ja käydään läpi kerhoilloissa.

Ennakkoon ilmoittautumisella varmistat paikkasi kerhossa!

(Teemaworkshopeihin käytetään erillistä ilmoittautumista)

Kerhon ohjaajana toimii kokenut roolipelien järjestäjä Jaakko Rinne, joka on myös Savonlinnan Taidelukion larppikurssin opettaja.

Yhteistyössä
Taitava Me -hanketta rahoittavat Etelä-Savon ELY-keskus, Euroopan sosiaalirahasto ja Savonlinnan kaupunki
Yhteyshenkilö
Hanne Pöllänen hanne.pollanen@savonlinnankesayliopisto.fi +35844 491 9436
Lisätiedot
Taitava Me -pajoissa osallistujat pääsevät kokeilemaan uusia harrastuksia, harjoittelemaan itseilmaisua ja tutustumaan paikallisiin kulttuuri- ja vapaa-ajan ympäristöihin. Taitava Me -pajat ovat osallistujille maksuttomia ja sopivat 16-29-vuotiaille.

Työpajoissa huolehdimme, että tiloissa on mahdollista pitää riittävä etäisyys toisiin, ja että käsihygieniasta huolehtiminen onnistuu joko vesipisteellä tai käsidesiä käyttämällä. Valvomme turvallisuussääntöjen noudattamista ja muistutamme oikeista tavoista yskiä ja aivastaa. Työpajaan ei saa osallistua sairaana tai korona-virustartunnalle tyypillisten oireiden ilmaantuessa.
Hinta ja maksutiedot
Maksuton
Ilmoittautuminen avoinna
18.1.2021 - 31.8.2021
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio