Etusivu > Courses > TAITAVA ME Piirustuspaja

TAITAVA ME Piirustuspaja

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
TAITAVA ME Piirustuspaja
Kuvaus


Enemmän kuin tuhat sanaa

Kiinnostaako piirtäminen, mutta aihe puuttuu? Kuvitustyöpajassa kokeillaan piirtämisen tekniikoita ja erilaisia tyylejä tehdä kuvaa. Pääset suunnittelemaan ja tekemään oman kuvitustyön erilaisia kyniä ja tusseja käyttäen. Aiempi piirustusharrastus ei ole välttämätöntä!
Aika
2.11.2020 - 16.11.2020
Paikka
Ohjaamo Savonlinna Nuorisotila Säämiskä Sääminkitalo
Sääminginkatu 6
57100
Savonlinna
Sisältö
Saat ohjausta ja opetusta piirtämisen tekniikoista ja erilaisista tyyleistä tehdä kuvituksia. Pajassa tehdään oma kuvitustyö valmiin aineiston pohjalta. Voit tuoda omia tekstejäsi kuvitusten aiheeksi. Pajan osallistujille tarjotaan piirtämisen välineitä sekä pientä purtavaa. Omien välineiden ja luonnoslehtiön tuominen on myös sallittua.

Paja kokoontuu maanantaisin 2.-16.11.2020 klo 17.00-19.00. Ohjelma suunnitellaan tarkemmin yhdessä osallistujien kanssa.

Ohjelma sisältää:
- oman kuvitustyön suunnittelua
- erilaisten kuvakulmien tutkimista
- taustojen ja hahmojen piirtämistä
- lyijykynäluonnostelua ja luonnosten puhtaaksi piirtämistä tusseilla

Opettajana Juho Sihvonen

Juho Sihvonen on savonlinnalainen kuvataiteilija. Sihvosen sarjakuvia on julkaistu albumeina, joista uusin Pokuton julkaisema Tutkimattomat tapaukset ilmestyy syksyllä 2020. Sihvosen sarjakuvia on julkaistu myös useissa sanoma-, aikakausi- ja sarjakuvalehdissä, kuten Ilta-Sanomat, Farmi ja Sarjari. Hän on toiminut myös Rocken Moll kollektiivin julkaiseman Tiskin alta-lehden päätoimittajana. 
Yhteistyössä
Taitava Me -hanketta rahoittavat Etelä-Savon ELY-keskus, Euroopan sosiaalirahasto ja Savonlinnan kaupunki
Yhteyshenkilö
Hanne Pöllänen hanne.pollanen@savonlinnankesayliopisto.fi +35844 491 9436
Lisätiedot
Taitava Me -pajoissa osallistujat pääsevät kokeilemaan uusia harrastuksia, harjoittelemaan itseilmaisua ja tutustumaan paikallisiin kulttuuri- ja vapaa-ajan ympäristöihin. Taitava Me -pajat ovat osallistujille maksuttomia ja sopivat 16-29-vuotiaille.

Työpajoissa huolehdimme, että tiloissa on mahdollista pitää riittävä etäisyys toisiin, ja että käsihygieniasta huolehtiminen onnistuu joko vesipisteellä tai käsidesiä käyttämällä. Valvomme turvallisuussääntöjen noudattamista ja muistutamme oikeista tavoista yskiä ja aivastaa.
Työpajaan ei saa osallistua sairaana tai korona-virustartunnalle tyypillisten oireiden ilmaantuessa.
Hinta ja maksutiedot
Maksuton
Ilmoittautuminen avoinna
3.2.2020 - 6.11.2020
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio