Etusivu > Courses > Suositusten mukainen saattohoito – VERKKOKOULUTUS

Suositusten mukainen saattohoito - VERKKOKOULUTUS

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Suositusten mukainen saattohoito - VERKKOKOULUTUS
Aika
17.3.2021
Klo
10.00 - 16.00
Kesto
1 päivä
Paikka
Verkkokoulutus
Sisältö

10:00 – 11:30 Orientaatio päivään - Missä mennään saattohoidossa?


11:30 – 12:15 Lounas


12:15 – 13:30 Saattohoitopotilaan kipu ja kärsimys


13:30 – 13:45 Kahvitauko


13:45 – 14:30 Suositusten mukainen oirehoito elämän loppuvaiheessa


14:30 – 15:30 Huomioita elämän loppuvaiheen hoidosta eri sairauksissa


15:30 – 16:00 Yhteenveto päivästä


Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu kuolevan potilaan hoitoon osallistuvalle henkilöstölle: sairaanhoitajille, lääkäreille, perushoitajille sekä teologeille, sosiaalityöntekijöille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Yhteistyössä

TtT, AMO, post-doc tutkija Anja Terkamo-Moisio, Itä-Suomen yliopistoTtT Anja Terkamo-Moisiolla on monipuolinen kansainvälinen kokemus opettajana sekä kouluttajana (mm. kutsuluentoja Belgiassa ja Espanjassa). Anjan opetussisältöihin lukeutuvat elämän loppuvaiheeseen liittyvien teemojen lisäksi terveyden edistäminen, etiikka, kulttuurinen hoitotiede sekä tutkimusmenetelmät. Väitöskirjatutkimuksessaan Anja tutki kuolemaan ja eutanasiaan liittyviä asenteita. Koulutustoiminnan lisäksi Anja Terkamo-Moisio toteuttaa tällä hetkellä elämän loppuvaiheen hoidon eettisiin kysymyksiin kohdistuvaa kansainvälistä tutkimushanketta. Hän osallistui tutkijana valtakunnallisen hoitotyön suosituksen ”Läheisten tukeminen äkillisen kuoleman jälkeen” laadintaan. Anja on pidetty kouluttaja, jolla on kliinisen kokemuksen lisäksi laaja kansainvälinen kokemus elämän loppuvaiheeseen liittyvien teemojen käsittelystä.

Yhteyshenkilö
Suunnittelija Erja Tynkkynen, 0447730997, erja.tynkkynen@savonlinna.net
Lisätiedot
Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 7730 997 tai erja.tynkkynen@savonlinna.net. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Mikkelin kesäyliopiston kanssa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Hinta ja maksutiedot
170 € sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalin.
Ilmoittautuminen avoinna
4.12.2020 - 2.3.2021
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio