Etusivu > Courses > Seniorimatka Jyväskylään

Seniorimatka Jyväskylään

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Seniorimatka Jyväskylään
Kuvaus

HUOM! Tarkka päivämäärä vahvistuu myöhemmin.

Tule sinäkin Seniorimatkalle Jyväskylään! Ikääntyvien yliopisto viettää 35 juhlavuottaan, toiminta on jatkunut jo vuodesta 1985.

Ohjelma
klo 05.30 Lähtö Jyväskylään Savonlinnan linja-autoasemalta
Tauko ja välikahvit jossakin sopivassa paikassa
klo 09.15-10.30 Tutustuminen Gerontologian tutkimuskeskus Gereciin
klo 11.00-12.00 Tutustuminen Keski-Suomen uudistuneeseen museoon ja näyttelyihin
Seminaarinmäellä:
klo 12.15-13.00 Lounas Jyväskylän yliopistolla
klo 13.15-14.00 Tutustuminen Jyväskylän kesäyliopiston Geronet -hankkeeseen ja Ikis-toimintaan
klo 14.00-16.00 Ikääntyvien yliopiston Ikis-luento: Luonnosta hyvinvointia ja kansallispuistoista kaksinverroin. Yliopistontutkija, PsT Katriina Hyvönen, Jyväskylän yliopisto ja Viestintäpäällikkö Tiina Hakkarainen, Metsähallitus.
klo 16.15-19.30 Bussin nokka kotia kohti

Aika
1.9.2020 - 31.12.2020
Kesto
1 päivä
Paikka
Jyväskylä
Sisältö
Aamupäivällä ensimmäisenä tutustumme Gerontologian tutkimuskeskus Gereciin, joka on Jyväskylän ja Tampereen yliopistojen vanhenemisen ja ikääntyvän yhteiskunnan tutkimuksen yhteenliittymä. Tutkimuskeskus tuottaa tietoa ikääntyvien ihmisten elämästä, terveydestä ja toimintakyvystä – tavoitteena lisätä ymmärrystä täysipainoisen elämän mahdollisuuksista eri ikävaiheissa. GEREC osallistuu lisäksi tieteelliseen jatkokoulutukseen ja lisää ikääntymisen asiantuntijuutta yhteiskunnassa. Voit tutustua Gereciin tästä osoitteesta: https://www.gerec.fi/. Valitettavasti sivuillamme oleva linkitys ei toimi suoraan, vaan linkki on kopioitava osoitekenttään. Seuraavaksi vierailemme Keski-Suomen uudistuneessa museossa, jossa saamme yhteisen lyhyen esittelyn museosta, jonka jälkeen pääsemme ihastelemaan uutta perusnäyttelyä - Keskisuomalaisuutta etsimässä sekä muita näyttelyitä, jokainen omaan tahtiinsa. Museon sivuille: https://www.jyvaskyla.fi/keskisuomenmuseo/tervetuloa. Valitettavasti sivuillamme oleva linkitys ei toimi suoraan, vaan linkki on kopioitava osoitekenttään. Lounaan jälkeen iltapäivällä menemme Jyväskylän kesäyliopiston vieraaksi. Saamme tutustua heidän Geronet-hankkeeseensa sekä Ikääntyvien yliopistotoimintaan. Päivän päätteeksi osallistumme Jyväskylän yliopiston suuressa salissa Ikääntyvien yliopiston live-luentoon "Luonnosta hyvinvointia ja kansallispuistoista kaksinverroin.
Kohderyhmä
Kaikki kiinnostuneet, erityisesti seniorit.
Yhteistyössä
Yhteistyökumppani Matka-Kosonen.
Yhteyshenkilö
Erja Tynkkynen, suunnittelija, +358447730997, erja.tynkkynen@savonlinna.net
Lisätiedot
Mahdollinen museokortti ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella, jolloin matkan hinnasta vähennetään 6 €. Ilmoittautuessasi matkalle mukaan kerrothan myös bussiinnousupaikkasi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin ja kerromme matkaan liittyvät tarkemmat tiedot.
Hinta ja maksutiedot
60 €/osallistuja. Hinta sisältää bussimatkat, kahvin ja lounaan sekä sisäänpääsyn Keski-Suomen museoon. Jos sinulla on Museokortti, hinta on 54 €. Lasku lähetetään sähköpostilla. Lasku lähetetään sähköpostilla. Jos sähköpostiosoitetta ei ole, lasku lähetetään postitse.
Kurssille mahtuu
53
Ilmoittautuminen avoinna
31.1.2020 - 31.8.2020
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio