Etusivu > Courses > Savonlinnan musiikkileiri 2021

Savonlinnan musiikkileiri 2021

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Savonlinnan musiikkileiri 2021
Kuvaus

Savonlinnan Musiikkileirillä on yksilöopetusta huilun-, jousisoitinten-, käyrätorven- ja pianonsoitossa sekä laulussa ja yhteismusisointia kuoroissa, orkestereissa ja muissa kokoonpanoissa. Katso tarkemmin:
https://www.savonlinnanmusiikkileiri.fi/

Aika
27.6.2021 - 4.7.2021
Kesto
8 päivää
Paikka
Savonlinnan kristillinen opisto, Opistokatu 1, 57600 Savonlinna.
Kohderyhmä
Leirille voivat hakeutua myös aloittelijat ja se on tarkoitettu kaikenikäisille soittajille ja laulajille. Soittajilla on oltava oma soitin.
Yhteistyössä
Leirin johtaja Olli Vartiainen, olli.vartiainen@uniarts.fi
Yhteyshenkilö
Erja Tynkkynen, erja.tynkkynen@savonlinna.net, +358 44 7730 997
Lisätiedot
Järjestämme leirin lähiopetuksena, sillä sen sisältöjen toteuttaminen etäopetuksena ei olisi mahdollista eikä mielekästä. Lähiopetuksessa huolehdimme, että opetustiloissa on mahdollista pitää riittävä etäisyys toisiin, ja että käsihygieniasta huolehtiminen onnistuu joko vesipisteellä tai käsidesiä käyttämällä. Lasten toiminnassa valvomme turvallisuussääntöjen noudattamista ja muistutamme oikeista tavoista yskiä ja aivastaa. Leirille ei saa osallistua sairaana tai korona-virustartunnalle tyypillisten oireiden ilmaantuessa.

Seuraamme viranomaisten ohjeita Korona-pandemia osalta kevään ja alkukesän aikana ja tiedotamme mahdollisista leiriin liittyvistä muutoksista.
Hinta ja maksutiedot
Katso hinnat https://www.savonlinnanmusiikkileiri.fi
Ilmoittautuminen avoinna
23.9.2020 - 22.6.2021
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio