Etusivu > Courses > PAAVALI JUMPPANEN – Piano, 27.7.-1.8.2021

PAAVALI JUMPPANEN - Piano, 27.7.-1.8.2021

Nimi
PAAVALI JUMPPANEN - Piano, 27.7.-1.8.2021
Kuvaus

Tule opiskelemaan pianonsoittoa Paavali Jumppasen johdolla.

Aika
27.7.2021 - 1.8.2021
Paikka
Savonlinnan Musiikkiakatemia
Puistokatu 5
57100
Savonlinna
Sisältö
Kurssilla perehdytään kurssilaisten valmistaman ohjelmiston kautta monipuolisesti soittamisen eri osa-alueisiin. Pianonsoiton opinnoissaan alkutaipaleella olevien oppilaiden kanssa tarkastellaan soittamisen perusteita, tietä kohti ekonomista ja ilmaisuvoimaista pianismia.

Pitemmällä olevien kanssa on mahdollisuus pohtia ohjelmiston tyylillisiä kysymyksiä, suurempien kokonaisuuksien harjoittelemista, aktiivista ja kriittistä nuotinlukua sekä kaikille pianistille niin keskeistä instrumentin monipuolista hallintaa.

Kurssi on myös Sibelius-Akatemian avoimen yliopiston kurssi, josta opiskelija voi saada Sibelius-Akatemian opintopistetodistuksen.
Tavoite
Koulutuksessa asetetaan jokaiselle soittajalle yksilölliset tavoitteet.
Kohderyhmä
Kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille pianisteille. Tervetulleita ovat niin ammattiopiskelijat kuin musiikkiopistojen pikkupianistit. 
Arviointi
Kurssisuoritus arvioidaan Sibelius-Akatemian arviointiohjeistuksen mukaisesti niiden opiskelijoiden osalta, jotka haluavat tästä koulutuksesta Sibelius-Akatemian kurssimerkinnän.
Yhteistyössä
Pianotaiteilija Paavali Jumppanen

Paavali Jumppanen on yksi ikäpolvensa aktiivisimmista ja menestyneimmistä suomalaispianisteista, joka esiintyy säännöllisesti sekä solistina että kamarimuusikkona ympäri maailmaa. Hänen ohjelmistonsa kattaa pianomusiikkia laajasti Bachista avantgardeen. Jumppanen on tehnyt yhteistyötä monien aikamme säveltäjien kanssa ja kantaesittänyt suuren määrän piano- ja kamarimusiikkiteoksia.

Seuraa Paavalin blogia osoitteessa: www.paavalijumppanen.com
Yhteyshenkilö
Hanna-Riikka Karjalainen
Lisätiedot
Koulutus on osa Musiikkiakatemian koulutustarjontaa.

Paavali Jumppanen valitsee kurssilaiset ilmoittautumistietojen perusteella.
Hinta ja maksutiedot
400 € laskutetaan ennen kurssin alkua
Ilmoittautuminen avoinna
21.12.2020 - 16.5.2021

Tulostettava versio