Etusivu > Courses > Miten somessa kannattaa toimia? Millainen viesti ja markkinointi puree eri kanavissa?

Miten somessa kannattaa toimia? Millainen viesti ja markkinointi puree eri kanavissa?

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Miten somessa kannattaa toimia? Millainen viesti ja markkinointi puree eri kanavissa?
Kuvaus

Koulutuksessa tutustutaan eri sosiaalisen median kanaviin ja niiden trendeihin käymällä kattavasti läpi niistä koottuja tilastoja. Tilastojen avulla koulutukseen osallistunut oppii mitkä kanavat ovat tällä hetkellä suosittuja ja missä kanavissa kannattaa olla mukana oman kohderyhmän tavoittamiseksi.

Aika
6.4.2020
Klo
09.00 - 15.00
Kesto
1 päivä
Paikka
Savonlinnan kesäyliopisto
Puistokatu 5
57100
Savonlinna
Sisältö
Koulutuksen keskiössä olevat kanavat ovat: Facebook, Instagram, Youtube ja LinkedIn, sekä räjähdysmäisesti suosiota herättänyt TikTok. Tavoitteena on, että koulutukseen osallistuvat ymmärtävät sosiaalisen median kanavien toimintamalleja, kohdeyleisöjä, sekä miten näissä kanavissa kannattaa yrityksenä viestiä ja markkinoida.
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on opettaa hahmottamaan kanavien potentiaaliset kohderyhmät, sekä miten eri sosiaalisen median kanavissa kannattaa viestiä halutun kohderyhmän tavoittamiseksi.
Yhteistyössä
Kouluttaja varatoimitusjohtaja Tiina Weisell, e-Sollartis Oy. Hän luonnehtii itseään seuraavasti: "Erikoisosaamistani on sosiaalisen median hyödyntäminen yrityskäytössä. Tarkkaan valitut kohderyhmät ja hyvin suunnitellut päivitykset takaavat yrityksellesi positiivista näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. Minulla on merkonomin ja tradenomin koulutus sekä johtamisen erikoisammattitutkinto. Työurallani minulla on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtamisesta ja kouluttamisesta. Työssäni Sollertiksen Diginaisten tiimissä autan asiakkaitamme myynnin ja diginäkyvyyden kasvattamisessa.”
Yhteyshenkilö
Suunnittelija Erja Tynkkynen, +358 44 7730 997 tai erja.tynkkynen@savonlinna.net
Lisätiedot
Koulutukseen kannattaa ottaa mukaan oma laite, mutta se ei ole pakollista.
Hinta ja maksutiedot
145 €/osallistuja, lasku lähetetään sähköpostitse tai verkko-operaattorin kautta.
Ilmoittautuminen avoinna
21.1.2020 - 22.3.2020
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio