Etusivu > Courses > Minä ja meidän yhteisömme

Minä ja meidän yhteisömme

Nimi
Minä ja meidän yhteisömme
Kuvaus

Koulutus niille varhaiskasvattajille ja esiopettajille, jotka kaipaavat keinoja konkretisoida VASU:n mukaisia oppimisen alueita ja haluavat tehdä tavoitteita näkyväksi myös vanhemmille ja huoltajille. Koulutus auttaa kehittämään TVT-opetuskäyttöä ja mm. medialukutaidon hyödyntämistä myös laaja-alaisen osaamisen tavoitteiston konkretisoimisessa.

Aika
18.5.2021
Klo
00.00
Kesto
1 päivä
Paikka
Tilanteen salliessa lähiopetus, muutoin etäopetus verkkoyhteydellä.
Seurakuntaopisto, Huvilakatu 31
Pieksämäki
Sisältö

Koulutuspäivä tiistai 18.5.2021 klo 9-15, lisäksi harjoitustehtäviä
Koulutuksen tavoitteena on oppia hyödyntämään sähköisiä ja maksuttomia julkaisuvälineitä sekä medioita. Jaksossa opitaan tuottamaan monimediainen sähköinen julkaisu, jonka ideoita ammennetaan mediakasvatuksen eri osa-alueilta sekä uutisista ja/tai muista yhteisistä ajankohtaisista asioista. Lisäksi jaksossa opitaan tuntemaan mediakasvatuksen keskeiset lähteet, joita osallistujat voivat hyödyntää omassa opetuksessaan lasten ikäkaudet huomioiden. Jaksoon sisältyy yksi työpajatyyppinen opetuspäivä sekä itse tuotettava pienimuotoinen monimediainen sähköinen julkaisu.

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu varhaiskasvatuksen henkilöstölle.
Yhteistyössä

Kouluttaja: Teemu Moilanen, KM/lo, opetusteknologiajohtaja (Ilona IT Oy) ja Maj-Britt Kentz, KM/lo, artesaani, tohtorikoulutettava, asiantuntija (Ilona IT Oy)

Yhteyshenkilö
Suunnittelija Ulla Peräkorpi, 044 773 0999, ulla.perakorpi@savonlinnankesayliopisto.fi
Lisätiedot
Koulutuksen laajuus on 1 op. Opintopisteytetyn kurssitodistuksen saadakseen osallistujan on tehtävä kurssiin kuuluvat harjoitustyöt.
Koulutus on osa laajempaa OPPA - Oppimisen alueet ja TVT -koulutuskokonaisuutta. OPPA -koulutuskokonaisuuteen sisältyy lisäksi seuraavat myöhemmin toteutettavat koulutukset:
- Tutkin ja toimin ympäristössäni: Ohjelmointi, värkkääminen ja moninpelit
- Kasvan, liikun ja kehityn: Mobiili tutkiminen ja seikkailu
Lue lisää OPPA -koulutuskokonaisuudesta.
Hinta ja maksutiedot
Koulutus on opetushallituksen kustantamaa opetushenkilöstön täydennyskoulutusta ja opetuksen sekä materiaalin osalta maksutonta.
Kurssille mahtuu
3
Ilmoittautuminen avoinna
10.1.2020 - 11.5.2021

Tulostettava versio