Etusivu > Courses > Luovuus voimavaraksi – intensiivikurssi

Luovuus voimavaraksi - intensiivikurssi

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Luovuus voimavaraksi - intensiivikurssi
Kuvaus

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat löytää ja avata luovuuttaan, parantaa itsetuntemustaan ja lisätä jaksamistaan arjessa/työssä kuvatyöskentelyn avulla. Kurssilla tutustutaan taideterapiaan ja ratkaisukeskeisiin menetelmiin.

Aikaisempaa kokemusta taidetyöskentelystä ei tarvita, kiinnostus asiaan ja avoin mieli leikillisyydelle ja luovuudelle riittävät. 

Aika
8.10.2021 - 11.12.2021
Paikka
Savonlinnan kesäyliopisto, Puistokatu 5, 3. krs.
Sisältö

Piirtämisen, maalaamisen, muovailun ja muun kuvailmaisun keinoin tutkaillaan omia unelmia ja  vahvuuksia, tunteita ja muistoja. Työskentelyn kautta saadaan elämyksiä ja oivalluksia ja uutta näkökulmaa asioihin, omaan itseen, ihmissuhteisiin ja elämäntilanteeseen. Ratkaisukeskeisyys ja myönteisten ajatusmallien pohdiskelu ovat tärkeä osa kurssia. Rentous, positiivisuus, luottamuksellisuus ovat kurssin perusta.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään omaa luovuuttaan. Koulutus antaa välineitä oman elämän pohdintaan, mutta sopii erinomaisesti kehittämään myös useilla eri aloilla hyödynnettäviä ammatillisia menetelmiä. Koulutus sopii esim. sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, opetusalalle, vammaisten kanssa työskenteleville, päihdetyöhön ja kaikille muille auttavissa ammateissa työskenteleville. 

Yhteistyössä
Sonja Harala, kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti.
Yhteyshenkilö
Suunnittelija Erja Tynkkynen, +358 44 7730 997 tai erja.tynkkynen@savonlinna.net
Lisätiedot
Aikataulu: perjantai-lauantai 8.-9.10.2021, 12.-13.11.2021 ja 10.-11.12.2021. Perjantaisin klo 17-20 ja lauantaisin klo 10-16.

Kurssilla käytetään omia välineitä, näistä saat erillisen luettelon vahvistuskirjeen mukana ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Helposti löydettävillä perusjutuilla pärjää. Tällä kurssilla käytämme älypuhelinta apuvälineenä. Kurssilla hankitaan myös perusmateriaaleja yhteiseen käyttöön, ne sisältyvät kurssimaksun hintaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Hinta ja maksutiedot
225 €/osallistuja. Materiaalimaksu 10 € sisältyy kurssimaksuun. Lasku lähetetään sähköpostitse tai verkko-operaattorin kautta.
Ilmoittautuminen avoinna
18.11.2020 - 26.9.2021
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio