Etusivu > Courses > Lapsen rauhoittumisen tukeminen! – Työkaluja lapsen rauhoittumistaidon ja keskittymisen vahvistamiseen! VERKKOKOULUTUS

Lapsen rauhoittumisen tukeminen! – Työkaluja lapsen rauhoittumistaidon ja keskittymisen vahvistamiseen! VERKKOKOULUTUS

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Lapsen rauhoittumisen tukeminen! – Työkaluja lapsen rauhoittumistaidon ja keskittymisen vahvistamiseen! VERKKOKOULUTUS
Kuvaus

Lasten levottomuudesta ja keskittymisvaikeuksien lisääntymisestä puhutaan paljon. Haluatko oppia tukemaan lapsen rauhoittumista ja tunnekehoyhteyden vahvistumista?

Aika
9.2.2021
Klo
12.00 - 16.00
Kesto
1 päivä
Paikka
Verkkokurssi, Teams.
Verkkokoulutus
Sisältö

Haluatko saada konkreettisia keinoja lapsen rauhoittumistaidon ja keskittymiskyvyn vahvistamiseen?
Elämä on hektistä ja lasten on toisinaan vaikea pysähtyä ja rauhoittua. Lapset menevät helposti ylikierroksille ja tällöin kehon ja mielen rauhoittaminen voi olla haastavaa sekä lapselle että aikuiselle. Rauhoittumisen taidot ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan.


Tämä nelituntinen koulutus sisältää alustukset  • vireystilasta ja sen säätelystä

  • lapsen aivojen toiminnasta haastavissa tunnetilanteissa

  • lapsen rauhoittumisen tukemisesta

  • tunnekehoyhteydestä ja sen vahvistamisesta


Koulutuksessa käydään läpi myös käytännön harjoitteita mm. rentoutumiseen, tietoisuustaitoihin, tunnekehoyhteyteen ja keskittymisen vahvistamiseen. Nämä harjoitukset ovat suoraan vietävissä lasten kanssa työskentelyyn tai kodin arkeen.

Koulutus toteutuu etäkoulutuksena ja siinä vuorottelevat teoria ja harjoitteet. Tarvitset koulutukseen muistiinpanovälineet, paperia ja väriliituja.
Kohderyhmä
Koulutus sopii alakoulun opettajille, päiväkotien ja päiväkerhojen työntekijöille, harrastusohjaajille, vanhemmille sekä kaikille rauhoittumistaidoista kiinnostuneille.
Yhteistyössä


Mindfulness-ohjaaja, Lasten Tunnetaito-ohjaaja Heli Mäkelä, Kasvun Taika.
 Heli Mäkelä on työskennellyt lapsiperheiden parissa koko työuransa ajan, mm. lastentarhanopettajana, neuvolan perhetyöntekijänä ja nyt yrittäjänä tukien perheitä kohti hyvinvoivaa, läsnäolevaa ja myönteistä vanhemmuutta. Heli on kouluttautunut myös ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi sekä toimintaterapeutiksi. Lue lisää Helistä www.kasvuntaika.fi 
Yhteyshenkilö
Suunnittelija Erja Tynkkynen, 0447730997, erja.tynkkynen@savonlinn.a
Lisätiedot
Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 7730 997 tai erja.tynkkynen@savonlinna.net. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Mikkelin kesäyliopiston kanssa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Hinta ja maksutiedot
110 € sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalin. Lasku lähetetään sähköpostitse tai verkkolaskuna.
Ilmoittautuminen avoinna
4.12.2020 - 26.1.2021
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio