Etusivu > Courses > Kasvan, liikun ja kehityn: Mobiili tutkiminen ja seikkailu

Kasvan, liikun ja kehityn: Mobiili tutkiminen ja seikkailu

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Kasvan, liikun ja kehityn: Mobiili tutkiminen ja seikkailu
Kuvaus

Koulutus niille varhaiskasvattajille ja esiopettajille, jotka kaipaavat keinoja konkretisoida VASU:n mukaisia oppimisen alueita ja haluavat tehdä tavoitteita näkyväksi myös vanhemmille ja huoltajille. Koulutus auttaa kehittämään TVT-opetuskäyttöä ja mm. medialukutaidon hyödyntämistä myös laaja-alaisen osaamisen tavoitteiston konkretisoimisessa.

Aika
12.10.2021 - 4.11.2021
Kesto
2 päivää
Paikka
Tilanteen salliessa lähiopetus, muutoin etäopetus verkkoyhteydellä.
Seurakuntaopisto, Huvilakatu 31
Pieksämäki
Sisältö

Koulutuspäivä  tiistai 12.10. ja torstai 4.11.2021 klo 9-15, lisäksi harjoitustehtäviä
Jaksossa pelillinen ja leikillinen oppiminen yhdistää fyysisen liikkumisen ja digitaaliset työvälineet. Tavoitteena on monipuolistaa varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen pedagogisia menetelmiä. Mobiililaitteiden vakiosovellukset, kuten QR-koodin lukijat, mitat sekä paikkatietoon perustuvat sovellukset, kuten kartat ja kompassit, mahdollistavat liikkumisen ja kunnon kehittymisen seuraamisen uudella tavalla. Geometriataidot ovat yksi monilukutaidon osa-alue ja taidot luovat perustan suunnitella ja toteuttaa innostavia ja turvallisia tutkimusseikkailuja. Jaksoon sisältyy kaksi työpajatyyppistä opetuspäivää sekä tutkimusseikkailun suunnittelu ja toteutus pienryhmissä.

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu varhaiskasvatuksen henkilöstölle.
Yhteistyössä

Kouluttaja: Teemu Moilanen, KM/lo, opetusteknologiajohtaja (Ilona IT Oy) ja Maj-Britt Kentz, KM/lo, artesaani, tohtorikoulutettava, asiantuntija (Ilona IT Oy)

Yhteyshenkilö
Suunnittelija Ulla Peräkorpi, 044 773 0999, ulla.perakorpi@savonlinnankesayliopisto.fi
Lisätiedot
Koulutuksen laajuus on 2 op. Opintopisteytetyn kurssitodistuksen saadakseen osallistujan on tehtävä kurssiin kuuluvat harjoitustyöt.
Koulutus on osa laajempaa OPPA - Oppimisen alueet ja TVT -koulutuskokonaisuutta.
Lue lisää OPPA -koulutuskokonaisuudesta.
Hinta ja maksutiedot
Koulutus on opetushallituksen kustantamaa opetushenkilöstön täydennyskoulutusta ja opetuksen sekä materiaalin osalta maksutonta.
Kurssille mahtuu
3
Ilmoittautuminen avoinna
10.1.2020 - 5.10.2021
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio