Etusivu > Courses > Hyvinvoiva metsästyskoira

Hyvinvoiva metsästyskoira

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Hyvinvoiva metsästyskoira
Kuvaus

Koulutuspäivä metsästyskoiran hyvinvoinnin tukemiseen. Kurssi koostuu teorialuennosta sekä käytännön harjoituksista. Kurssille voi tulla myös pelkästään kuunteluoppilaaksi. Mainitsethan ilmoittautumisessa, mikäli haluat osallistua koulutukseen oman koirasi kanssa (ei metsästyskoira).

Aika
25.9.2021
Klo
10.00 - 16.00
Kesto
1 päivä
Paikka
Savonlinnan kesäyliopisto
Puistokatu 5 (3. krs)
57100
Savonlinna
Sisältö
Käytännön osiot:
Ensiapu-osio ja kotihieronta.

Toteutetaan harjoituskoirilla TAI jos osallistujilla on koiria, jotka ovat tottuneet olemaan sisätiloissa (koti- ja harrastuskoirat), osaavat olla hiljaa ja rauhoittua niin toki omia koiria voi myös olla mukana.
Kohderyhmä
Metsästyskoirien omistajat tai metsästyskoirien kanssa työskentelevät.
Yhteistyössä
Kouluttajana toimii eläinfysioterapeutti Elina Nuutinen. Eläinfysioterapeutti Elina Nuutinen on eläinfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Hänellä on fysioterapeutti AMK -tutkinto ja hän on työskennellyt fysioterapeuttina julkisen terveydenhuollon puolella ja erikoistunut myöhemmin eläinfysioterapiaan ammattikorkeakoulu-pohjaisessa täydennyskoulutuksessa. Hän on erikoistunut pieneläimiin ja hevosiin. Hän on ollut eläinten kanssa tekemisissä suurimman osan elämästään ja erityisesti koirat ovat olleet päivittäinen osa hänen elämäänsä jo pitkään. 20 vuoden aikana hänellä on ollut kotona monia eri rotuisia koiria. Hän on fysioterapian lisäksi hyvin kiinnostunut eläinten käyttäytymisestä ja kouluttamisesta.
Yhteyshenkilö
Erja Tynkkynen, suunnittelija +358 44 7730 997, erja.tynkkynen@savonlinna.net
Lisätiedot
Kurssille voidaan ottaa 16 osallistujaa ja 8 harjoituskoiraa. Lisäksi "kuunteluoppilaiksi" 8 osallistujaa.


Hinta ja maksutiedot
80 €/osallistuja, sis. teorian ja käytännön harjoittelun. 40 €/osalllistuja, sis. teorian ja harjoitusosiossa kuunteluoppilaana osallistumisen. Lasku lähetetään sähköpostilla. Jos sähköpostiosoitetta ei ole, lasku lähetetään postitse.
Kurssille mahtuu
24
Ilmoittautuminen avoinna
4.6.2021 - 15.9.2021
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio