Etusivu > Courses > Hyvinvoiva koira – alkeiskurssi

Hyvinvoiva koira - alkeiskurssi

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Hyvinvoiva koira - alkeiskurssi
Kuvaus

Koulutuspäivä koiran hyvinvoinnin tukemiseen lihashuollon ja ravitsemuksen keinoin. Kurssi koostuu teorialuennosta sekä käytännön harjoituksista. Kurssille voi tulla myös pelkästään kuunteluoppilaaksi. Mainitsethan ilmoittautumisessa, mikäli haluat osallistua koulutukseen oman koirasi kanssa.

Aika
4.9.2021
Klo
10.00 - 16.00
Kesto
1 päivä
Paikka
Savonlinnan kesäyliopisto, Puistokatu 5.
Sisältö
Kurssilla opit perusasioita koiran rakenteesta, lihaksistosta ja ruokinnasta. Opit koiran kotihieronnan perusteet sekä milloin koiraa on turvallista hieroa ja milloin ei. Hieronnalla voidaan ehkäistä vammojen syntymistä, parantaa suorituskykyä ja nopeuttaa palautumista. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Kurssilla opit myös havainnoimaan tilanteita, jolloin on syytä kääntyä ammattilaisen puoleen.
Kohderyhmä
Kurssi on tarkoitettu kaikille koiranomistajille riippumatta siitä, onko koirasi lenkkikaveri, harrastus- tai työkäytössä.
Yhteistyössä
Kouluttajana toimii eläinfysioterapeutti Elina Nuutinen. Eläinfysioterapeutti Elina Nuutinen on eläinfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Hänellä on fysioterapeutti AMK -tutkinto ja hän on työskennellyt fysioterapeuttina julkisen terveydenhuollon puolella ja erikoistunut myöhemmin eläinfysioterapiaan ammattikorkeakoulu-pohjaisessa täydennyskoulutuksessa. Hän on erikoistunut pieneläimiin ja hevosiin. Hän on ollut eläinten kanssa tekemisissä suurimman osan elämästään ja erityisesti koirat ovat olleet päivittäinen osa hänen elämäänsä jo pitkään. 20 vuoden aikana hänellä on ollut kotona monia eri rotuisia koiria. Hän on fysioterapian lisäksi hyvin kiinnostunut eläinten käyttäytymisestä ja kouluttamisesta.
Yhteyshenkilö
Erja Tynkkynen, suunnittelija +358 44 7730 997, erja.tynkkynen@savonlinna.net
Lisätiedot
Kurssille voidaan ottaa 10 osallistujaa koiransa kanssa. Lisäksi ns. kuunteluoppilaita.

Tulossa jatkokurssi lauantaina 16.10.2021.
Hinta ja maksutiedot
80 €/osallistuja, sis. teorian ja käytännön harjoittelun. 40 €/osalllistuja, sis. teorian ja harjoitusosiossa kuunteluoppilaana osallistumisen. Lasku lähetetään sähköpostilla. Jos sähköpostiosoitetta ei ole, lasku lähetetään postitse.
Kurssille mahtuu
25
Ilmoittautuminen avoinna
21.12.2020 - 25.8.2021
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio