Etusivu > Courses > Geronet -hanke; avoin työpaja – Netin hyötykäyttö

Geronet -hanke; avoin työpaja - Netin hyötykäyttö

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Geronet -hanke; avoin työpaja - Netin hyötykäyttö
Kuvaus

Geronet-työpajoissa opetellaan kiireettömästi digipalveluja ja digilaitteiden käyttöä. Kouluttajan lisäksi työpajoissa ovat mukana auttamassa myös Geronetin vertaisohjaajat eli Geronet-tutorit.

Aika
14.10.2020
Klo
12.00 - 13.30
Kesto
2
Paikka
Savonlinnan kesäyliopisto
Puistokatu 5
57100
Savonlinna
Sisältö
Tällä kerralla opettelemme netin hyötykäyttöä. Esimerkiksi erilaisten lippujen ostamista sähköisistä palveluista, ajanvarausten tekemistä jne.
Kohderyhmä
Ikääntyneet.
Yhteistyössä
Hanna-Riikka Karjalainen, SKY
Yhteyshenkilö
Suunnittelija Erja Tynkkynen, 044 7730 997, erja.tynkkynen@savonlinna.net
Lisätiedot
Maksuton. Poikkeuksellisesti Korona-pandemian vuoksi työpajaan ilmoittaudutaan kesäyliopiston sähköisen ilmoittautumisen kautta. Jos sähköinen ilmoittautuminen ei ole mahdollista, ota tarvittaessa yhteyttä kesäyliopiston yhteyshenkilöön. Työpajaan voidaan ottaa maksimissaan vain 10 henkilöä/työpaja. Vahvistamme sähköpostitse työpajaan mukaan mahtuneille osallistumisen.

Muistathan perua, jos et pääse tulemaan paikalle, mielellään viimeistään edellisenä päivänä, jos mahdollista. Perumisen voit tehdä myös puhelimitse. Voimme ottaa tilalle jonolla olevan henkilön.

Lähiopetuksessa huolehdimme, että opetustiloissa on mahdollista pitää riittävä etäisyys toisiin, ja että käsihygieniasta huolehtiminen onnistuu joko vesipisteellä tai käsidesiä käyttämällä. Valvomme turvallisuussääntöjen noudattamista ja muistutamme oikeista tavoista yskiä ja aivastaa.
Koulutuksiin ei saa osallistua sairaana tai korona-virustartunnalle tyypillisten oireiden ilmaantuessa.
Hinta ja maksutiedot
Maksuton.
Kurssille mahtuu
10
Ilmoittautuminen avoinna
9.9.2020 - 13.10.2020
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio