Etusivu > Courses > Dronen lennättäjä -jatkokurssi kevät 2021, ennakkoilmoittautuminen

Dronen lennättäjä -jatkokurssi kevät 2021, ennakkoilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Dronen lennättäjä -jatkokurssi kevät 2021, ennakkoilmoittautuminen
Kuvaus

Alustava kuvaus: Teoriaa ja lennättämistä; joko yhtenä tai kahtena lauantaina. Tarkempi ajankohta varmistuu myöhemmin keväällä. Kurssille voi osallistua vaikka omaa laitetta ei ole. Jokainen pääsee kokeilemaan ja harjoittelemaan kopterin lennätystä. MIKSI OSALLISTUISIN DRONE-KOULUTUKSEEN? Vaikka oman dronen ohjaamista voi opetella itsekin, yhä useammat eurooppalaiset ilmailuviranomaiset peräänkuuluttavat drone-koulutukseen osallistumista. Syynä tähän on se, että lentoliikenteen (johon dronetkin kuuluvat) kasvu on voimakasta ja kaikkien lentäjien tulee tuntea ilmailun säännöt ja rajoitteet. Lisäksi oman ja muiden turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että jokainen osaa hallita dronea eri toimintaympäristöissä.

Aika
1.1.2021 - 24.4.2021
Paikka
Savonlinnan kesäyliopisto
Puistokatu 5, 3. krs.
57100
Savonlinna
Sisältö
Teoriapäivän sisältö muokkautuu vielä tarkemmin 1.7.2020 voimaan astuvien uusien säännösten mukaiseksi:
Tutustut erilaisiin droneihin. Tutustumme perinteisiin, kaupasta hankittaviin niin sanottuihin pakettikoptereihin. Käymme myös läpi muunlaisia koptereita, niiden rakentamista sekä niiden varustelumahdollisuuksia. Myös FPV / Race kopterit ovat mukana esittelyssä.

Käymme läpi 1.7.2020 voimaan astuvien uusien dronesäännösten (Trafi ja EASA) sisällön ja kurssilla saat valmennusta internetissä suoritettavaan Traficomin verkkokurssiin.

Lentoharjoittelupäivä:
Harjoitellaan käytännössä Dronen lennättämistä. Lennättäminen tapahtuu Savonlinnan keskustan lähettyvillä sekä vähän kauempana keskustasta. Käytännön harjoittelu suoritetaan Yuneec Typhoon H kuvauskopterilla. Mukana myös jokin DJI n valmistama laite. Kentällä on myös esittelyssä itse tehtyjä kuvaus Droneja sekä FPV kopterin lennätystä.

Kohderyhmä
Kurssille voi osallistua jo hieman lennättämistä harrastaneet kuin myös kokeneemmat pilotit sekä ammatissaan kopterikuvausta tarvitsevat henkilöt esim. rakennusalan toimijat, kiinteistövälittäjät ja kiinteistönhuoltajat.
Yhteistyössä
Kouluttaja Jussi Kirmanen.
Referenssit: Lennokkiharrastus Polttomoottori ja sähkökäyttöiset lennokit, kuvauskopteri harrastus ja myös kuvauspalvelu, kopterien rakennus josta suurin on 14 kiloa painava kopteri täysikennoisella järjestelmäkameralla, Racedrone harrastus, niiden rakentaminen ja myös kuvauspalvelu sekä valokuvaus harrastus.
Yhteyshenkilö
Erja Tynkkynen, suunnittelija, +358447730997, erja.tynkkynen@savonlinna.net
Lisätiedot
Kurssille voi ottaa mukaan myös omia laitteita. Voidaan tarvittaessa opastaa omien laitteiden käytössä.

Koulutukseen voi tehdä ennakkoilmoittautumisen, jonka perusteella lähetämme ennakkoon ilmoittautuneille koulutuksesta sisältökuvauksen ja ajankohta tiedot.
Hinta ja maksutiedot
125 €, jos on oma drone. Kouluttajalla lainattavana kaksi oppilaalle soveltuvaa harjoituskopteria. Harjoituskopterin vuokra 25 €/tunti harjoittelupäivän osalta. Tarve merkataan ilmoittautumislomakkeen lisätietokohtaan. Kurssimaksu laskutetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ja se lähetetään sähköpostitse.
Kurssille mahtuu
20
Ilmoittautuminen avoinna
10.3.2020 - 24.4.2021
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio