Etusivu > Courses > Digiosaamisen perusteet -verkkokurssi

Digiosaamisen perusteet -verkkokurssi

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Digiosaamisen perusteet -verkkokurssi
Kuvaus

Haluatko oppia työssä ja vapaa-aikana tarvittavia digitaitoja omaan tahtiisi siellä, missä sinulle sopii? Haluatko digiosaamisestasi osaamismerkkejä, joita voit hyödyntää esimerkiksi työnhaussa? Suorita verkossa maksuton Digiosaamisen perusteet -kurssi.

Aika
16.9.2020 - 31.12.2020
Paikka
Tilaa ohjeet Digiosaamisen perusteet -verkkokurssitunnusten hakemiseksi.
Verkkokurssi
Sisältö
Kurssilla opit perusdigitaitoja ja verkossa asiointia sekä tietotyön turvallisia käytänteitä, medialukutaitoa, laitteiden hallintaa ja tavallisimpien toimisto-ohjelmien sujuvaa käyttöä. Kurssilla paneudutaan myös muun muassa tekijänoikeuksiin, sosiaalisen median hyödyntämiseen sekä ajanhallinnan sovelluksiin. Opit myös viestintää ja vuorovaikutusta verkossa, sekä yhteisöllistä työskentelyä ja paljon muuta.

Kurssin viisitoista digitaito-osiota koostuvat opiskeltavasta sisällöstä ja tehtävistä ja jokaisen osion lopuksi on tentti, jonka suorittamista voit yrittää niin monta kertaa kuin haluat. Jokaisen kolmen taitotason sisällöt läpikäytyäsi ja niiden tehtävät hyväksytysti suoritettuasi saat osaamismerkin.
Tavoite
Tämän verkkokurssin käytyäsi olet digiosaamisessasi jo pitkällä ja pystyt sujuvasti toimimaan digitaitoja vaativassa työssä. Digikonkareillekin kurssi antaa uutta tietoa ja kannustaa kertaamaan ja syventämään jo opittua. Kurssi soveltuu kaikille digiosaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille, mutta erityisesti lähes vasta-alkajille se antaa konkreettista osaamista, jonka voi heti laittaa käytäntöön.
Lisätiedot
Digiosaamisen perusteet on SnellmanEDUn Dikata-hankkeen verkkokurssi. Dikata-hanke on 18 Suomen kesäyliopiston ja TIEKE ry:n yhteishanke, jota rahoittaa Opetushallitus.
Hinta ja maksutiedot
Maksuton
Ilmoittautuminen avoinna
20.8.2019 - 31.12.2020
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio