Etusivu > Courses > Luovuus voimavaraksi -tutustumiskurssi verkossa

Luovuus voimavaraksi -tutustumiskurssi verkossa

Ilmoittaudu koulutukseen »
Nimi
Luovuus voimavaraksi -tutustumiskurssi verkossa
Kuvaus

Tutustutaan taideterapiaan ja ratkaisukeskeisiin menetelmiin. Piirtämisen, maalaamisen, muovailun ja muun kuvailmaisun keinoin haetaan elämyksiä ja oivalluksia sekä uusia näkökulmia omaan itseen, ihmissuhteisiin ja elämäntilanteeseen. 

Aika
13.4.2021 - 27.4.2021
Kesto
12
Paikka
Verkkokurssi
Sisältö

Piirtämisen, maalaamisen, muovailun ja muun kuvailmaisun keinoin tutkaillaan omia unelmia ja  vahvuuksia, tunteita ja muistoja. Työskentelyn kautta saadaan elämyksiä ja oivalluksia ja uutta näkökulmaa asioihin, omaan itseen, ihmissuhteisiin ja elämäntilanteeseen. Ratkaisukeskeisyys ja myönteisten ajatusmallien pohdiskelu ovat tärkeä osa kurssia. Rentous, positiivisuus, luottamuksellisuus ovat kurssin perusta.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään omaa luovuuttaan. Koulutus antaa välineitä oman elämän pohdintaan, mutta sopii erinomaisesti kehittämään myös useilla eri aloilla hyödynnettäviä ammatillisia menetelmiä. Koulutus sopii esim. sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, opetusalalle, vammaisten kanssa työskenteleville, päihdetyöhön ja kaikille muille auttavissa ammateissa työskenteleville. 


 

Yhteistyössä
Sonja Harala, kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti.
Yhteyshenkilö
Suunnittelija Erja Tynkkynen, +358 44 7730 997 tai erja.tynkkynen@savonlinna.net
Lisätiedot
Aikataulu: tiistaisin 13.4., 20.4. ja 27.4. klo 17-20.

Aikaisempaa kokemusta taidetyöskentelystä ei tarvita, kiinnostus asiaan ja avoin mieli leikillisyydelle ja luovuudelle riittävät.  Kurssilla käytetään omia välineitä, näistä saat erillisen luettelon vahvistuskirjeen mukana ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Helposti löydettävillä perusjutuilla pärjää. Etäopiskelua varten tarvitset sekä tietokoneen että älypuhelimen. Kurssilaisen kesken muodostetaan watsup-ryhmä, jota käytetään kurssitehtävien jakoalustana.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Hinta ja maksutiedot
95 €/osallistuja. Lasku lähetetään sähköpostitse tai verkko-operaattorin kautta.
Ilmoittautuminen avoinna
16.11.2020 - 31.3.2021
Ilmoittaudu koulutukseen »
Tulostettava versio