Eikö kaikkea olekaan peruttu?

Poikkeusoloista huolimatta kesäyliopistolla on paljon tarjontaa. Koulutukset, jotka oli tarkoitus pitää tavanomaisesti lähiopetuksena, on mahdollisuuksien mukaan muutettu verkossa toteutettaviksi. Alunperinkin verkkokursseiksi suunniteltuja koulutuksia oli tietysti tarjonnassa jo ennestään. Näihin kaikkiin pääsee kätevästi mukaan kotoa.

Jos verkossa opiskelu tai luentojen seuraaminen on vierasta, juuri nyt on hyvä aika kokeilla. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Verkkokursseille ja verkkoluennoille osallistumista varten lähetetään aina ohjeet siitä, miten osallistutaan. Jos ongelmia kuitenkin tulee, Kesäyliopistoon saa heti ottaa yhteyttä.

Kotisivuillamme näkyvät myös tulevan kesän tapahtumat. Olemme toiveikkaita siitä, että poikkeustilanne ei jatku monta kuukautta. Tietysti seuraamme tilannetta koko ajan, ja noudatamme viranomaisten ohjeita. Jos poikkeustila jatkuu, pyrimme löytämään kesänkin tapahtumiin uusia ratkaisuja.

Kesän tapahtumiin ja koulutuksiin voi ja kannattaa ilmoittautua jo nyt. Jos poikkeustila jatkuu eikä tapahtumia voi järjestää, emme tietenkään veloita mitään. Jos poikkeustila ei jatku, tietäisimme mielellään hyvissä ajoin, ketkä ovat tulossa osallistumaan!

Meiltä saa kysyä, jos koulutukset tai osallistuminen mietityttävät. Yhteystietomme löydät täältä.