Etusivu > Avoin yliopisto > Opiskelijalle > Opiskelu kesäyliopistossa

Opiskelu kesäyliopistossa

Kun olet ilmoittautunut koulutukseen kesäyliopiston sähköisessä järjestelmässä, saat heti sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta. Kutsu koulutukseen tulee vasta kun ilmoittautumisaika on päättynyt ja koulutuksen toteutuminen on varmistunut. Jos koulutus ei toteudu, ilmoitamme sen peruuntumisesta. Kutsussa on tietoja koulutuksen käytännön asioista ja mahdollisesti ennakkotehtäviä. Vastaa mahdollisiin lisätietopyyntöihin. Ota yhteyttä, jos et löydä viestistä vastauksia kaikkiin koulutusta koskeviin kysymyksiin.

Koulutus voi olla kokonaan lähiopetusta tai siihen voi sisältyä itsenäistä työskentelyä. Itsenäisen työskentelyn tarkoitus on kehittää osaamistasi, ja se voi olla osa opintopisteytetyn koulutuksen suorittamista. Kun lähdet opiskelemaan isompaa kokonaisuutta, kannattaa käyttää hetki opiskelusi suunnitteluun. Ilmoita, jos et pääse osallistumaan koulutuspäivään tai tapaamiseen.

Jos et voi lainkaan osallistua koulutukseen, ilmoita siitä mahdollisimman pian.

 

Todistus suoritetuista opinnoista

Lyhyenkestoisista koulutuksista, seminaareista ja tapahtumista voit pyytää osallistumistodistuksen ilmoittautumisen yhteydessä mainitsemalla asiasta ilmoittautumislomakkeen lisätietoja -kentässä.  Myöhemmin pyydetyistä osallistumistodistuksista veloitamme 30€ maksun.

Opintopisteytetystä koulutuksesta saat suoritustodistuksen, kun koulutuksen kaikki osiot on hyväksytysti suoritettu. Voit myös saada osallistumistodistuksen, jos jokin osa koulutuksesta on jäänyt kesken.

Avoimessa yliopistossa suoritetuista opintokokonaisuuksista todistukset haetaan suoraan emoyliopistosta.