Apua uuden vuoden lupauksen pitämiseen

Teitkö uudenvuodenlupauksen, jossa lupasit alkaa harrastaa tai oppia jotain uutta? Silloin voimme auttaa!

Kevään tarjonnassamme on paljon mukavaa lyhyeen tai pidempään oppimisen tarpeeseen.

Tammikuussa on vielä tarjolla Dikata -hankkeen ilmaisia verkkokoulutuksia niille, joita sosiaalisen median työkäyttö kiinnostaa.
Helmikuussa voi opiskella vaikka kulttuuria: ilmoittaudu kevyen musiikin laulukurssille tai osallistu mykkäelokuvamusiikin workshopiin.
Kannattaa ilmoittautua ajoissa myös Avoimen yliopiston opintojaksoille, jotta lukemiselle, pohtimiselle ja kirjoittamiselle jää riittävästi aikaa ennen kevään viimeisiä tenttejä.

Koko kevään ajan voi käydä maksuttomilla luennoilla ja työpajoissa. Ikääntyvien yliopiston verkkoluennoille pääsee mukaan tulemalla kesäyliopistolle (Puistokatu 5, 3. kerros) keskiviikkoisin klo 14-16, ke 15.1. alkaen.
Ikääntyvien Geront-työpajoissa ja klinikoilla saa apua digiongelmiin kädestä pitäen. Työpajat pidetään kesäyliopistolla, ja niissä on aina mukana asiantuntija kertomassa päivän aiheesta: tietokoneen hankintanikseistä, mobiilipankin käytöstä ja muista tarpeellisista asioista. Tutustu ohjelmaan!
Klinikoilla pääsee saamaan apua juuri omiin digipulmiin. Klinikoita pidetään Savonlinnan pääkirjastoissa, Enonkoskella ja Karpalokodin päiväkeskuksessa. Katso täältä tarkemmat ajat ja paikat.

Lisää kevään ohjelmaa tulee sivuillemme koko ajan. Etusivulla olevaa ”Uusimmat” –lokeroa kannattaa seurailla, sieltä löytyy tuoreimmat tarjontaan lisätyt kurssit ja tapahtumat

Ja lapsille on helmikuussa tarjolla Larppausleiri! Kannattaa tutustua!