Kutsu Geronet tiedotustilaisuuteen iltapäiväkahvien merkeissä!

Kutsumme sinut ja/tai yhdistyksenne edustajan tutustumaan GERONET-hankkeeseen torstaina 16.5. klo 13 Kesäyliopistolle, Puistokatu 5 (3. kerros).

Järjestääkö yhdistyksesi/organisaatiosi digikoulutusta ikääntyville Savonlinnassa tai ympäristökunnissa? Kesäyliopistojen valtakunnallisessa hankkeessa kootaan yhteen toimijat, jotka järjestävät digikouluttuksia ikääntyville. Hankkeen tavoitteena on koota yhteen verkostot.

Onko sinulla tai järjestösi jäsenillä digikoulutustarpeita? Geronet-hankkeessa järjestetään tietokone- älylaite- sekä hyötysovelluskoulutuksia ikääntyville. Koulutukset suunnitellaan yhteistyössä Jyväskylän yliopiston ikääntyvien yliopiston kanssa.

Haluatko oppia lisää digitaitoja ja haluatko jakaa osaamistasi muille? Geronet-hankkeessa järjestetään digikoulutuksia tutoreille ja tutorit ohjaavat muita digivälineiden käytössä. Digitutorit voivat myös toimia vertaisavustajina erilaisilla ikäihmisten digikursseilla. Geronet hanke toteutetaan valtakunnallisena vuosina 2019-2020.

Mikäli arjen digitaidot kiinnostavat sinua tai yhdistystäsi, niin ole ystävällinen ja ilmoita osallistumisestasi 13.5. mennessä puhelimitse 044 7730 997 tai sähköpostilla erja.tynkkynen@savonlinna.net.

Geronet-hanketta rahoittaa Opetushallitus.