Soittamattakin mukaan musiikkileirin tunnelmaan

Savonlinnan Valtakunnallinen Musiikkileiri järjestetään jälleen kerran kesäkuussa, Savonlinnan kristillisellä opistolla 29.6.-7.7.2019. Leirillä opiskellaan iloisella meiningillä viulun, alttoviulu, sellon, kontrabasson ja pianon soittoa sekä laulua, yksin ja erilaisissa kokoonpanoissa. Mutta leiri tarjoaa elämyksiä myös niille, jotka eivät itse soita!

Keskiviikosta 3.7. alkaen leiriläiset esiintyvät iltaisin, klo 18:30 alkaen opiston juhlasalissa. Esityksiin ovat tervetulleita kaikki musiikin ystävät. Musiikkileirin huipennus on päätöskonsertti sunnuntaina 7.7. kello 13.00-14.00, joka myös on avoin kaikille.

Leirille tulossa olevien musiikkiharrastajien pitää ilmoittautua 26.5.2019 mennessä. Esityksistä ja konserteista kiinnostuneiden kannattaa puolestaan merkitä leiriviikko kalenterin kulmaan, etteivät esitykset lipsahda ohi.

Lue lisää!